melike81_ Ben 17. Haftalık oldum hâla bi çıkıntı göremiyorum millt 14. Cüde 6 aylık gibi duruyor resmennn😂 kendi göbeğimde var biraz kilolu hamile kaldım iç karnımmı büyük acaba😆🤭
Selcan3 melike81_ 14 biraz abarti bence ben o haftamdayken 1 kilo bile almamıştım 17de de çok minik çıkar ben 22 haftaligim hala yok bisey karın cikmasada olur bebeklerimiz sağlıklı olsundaa ❤️ bildiğim kadarıyla 6. Aydan sonra bir anda çıkıyor
melike81_ Selcan3 valla arkadaşm var mesela kilolu 4 aylık oldu yeni görsen 6 aylık gibi karnınyaa bende 1 kilo bile almadm 86 kgyim
aytencelik Yagmurakyurek al benden de o kadar ben de 75 ile hamile kaldım şuan 79um 4 aylığız ama görseniz 7 aylık gibi göbeğim 😂
sukran0046 melike81_ 16 dayım 14 te belli olmaya baslamstı ama bu 2.gebelik birincide baya geç belli olmuştu
Kafiye34 sukran0046 aynen benim 3.cü gebeliğim 14 haftada çıkmaya başladım şimdi 16+6 haftadayız.bende zayıfım iç karnım dar venim
11-02- melike81_ 27 haftalığım 25 den sonra büyüme oldu daha yeni yeni belli oluyor hamile olduğum onu da geçen hastane kontrolüme gittim birisi bana yer verdi ordan anladım 😅 demekki artık hamile olduğum dışardan belli oluyor dedim
filizmom 77 ile hamile kaldım şu an 79.5 oldum. 16. Haftaya giriyoruz ve göbeğim gaayett var 😅 hele yemeklerden sonra direkt 7 aylık
Boncukk123 filizmom 3 aylığız akşam 6 aylık gibi oluyor diyorum ki 6 cm 70 gram bebek nasıl boyle gözükebiliyor ☺️ Hazımsızlık oluyor akşam yemeğinden sonra sanırım bu da bebek büyükmüş gibi gösteriyor sabah oluyor eski halini alıyo ☺️
Ummi_22 melike81_ ilk 3 ay hiç bir belirti yoktu 4. Aydan sonra yavaş yavaş kendini belli etti şuan 7. Aydayim bol elbise giyince zor anlaşılıyor
Aysoshh melike81_ bende 85.85 kilo olarak hamile kaldım 0 kusma hiç olmadı belki zayıflarım diyordum ahahhaa ama olsun sağlıklıyım şükür şuan 12+5 oldum bu sabah tartıldım yine aynı kiloyum almamışım karnımda çıkmadı daha 🥰👼🏻
melike81_ Aysoshh aynen aynıyız ben 88 falan cıkıyordum sonra 83 e düştüm cok kustum berabt geçiyor 86 da kaldım 17+1 şuan❤️😂