Yeliz34 Ihlamurrengi girmemişim 1 gece sadece takip amaçlı alınmışım🤣ama solunum sıkıntısı yoksa yada enfeksiyon almıyorlar zaten 🤣
elifnr47 Ihlamurrengi yapınızla alakalimi bilemem ama bimde kuruyemişli gronala var yulaf yani gece sütle yiyip yatıyorum 36 haftalik 2800 şuan
Aselkus Ihlamurrengi muz yediniz mi hic bende kilo alsin diye düzenli bir muz yedim simdi 2 hafta onden gidiyor diyor doktor
Ihlamurrengi Kızlar doktorum 10 gün içinde doğum planlayalım dedi. Çok saçma değil mi ya ? Neymiş kilo geriden geliyormuş riske atmamalıymış.
Ihlamurrengi Su iyi, doğum pozisyonunda, kan akışı da iyi. Ne gerek var ki sezaryene haftaya falan. Haftaya son kez bakalım dedi.
Ozge56 Ihlamurrengi benim ikizlerim 2.300 diyeri 2.200 doğdu 34 haftada 1 aylik bile değillerdi bir kilo aldılar şaşırdık o yüzden takılmayın dünyaya gelen büyüyor lafı var. O bebek kilo alacak üzülme sağlıklı olsun zayıf kilolu doğmuş ne oluyor.
Bebehlimmm Ihlamurrengi benim kızım 2600 doğdu 42. Haftada genetik faktörler canım doğduktan sonra alıyo sağlığı olsun yeterki
2prensessannesi Ihlamurrengi ve annemde cok zayıfmış kilo almamıs bile. Benim ilk kızım da 4100 gr dogdu bunu normal istiyorum ama 4 olursa yapamazsn dediler:(
hulya_6363 Ihlamurrengi 1 yumurta çok az canm. Ve hergun kirmixj et ye tavuk ye yeşil mercimek ye bunlar iyi kilo yapar
2prenses_masal-oyku Ihlamurrengi kız daha ne haftası dolana kadarda bi 2.900 3 olsa doğuncada zaten sütün yarar kilo alır napcan kilolu bebeği doğumun kolay olur işte sağlığı yerinde olsun yeter kiloyu sen aldırırsın ona ♥️
anapanda12 Ihlamurrengi evet benide çok korkuttu çiçeğim ama elhamdülillah şuan geride kaldı herşey daha iyiyiz sizde toparlayacaksınız inşallah 🥰