• Gebelik
  • Kan ilacını içemiyorum içtiğim gün midem bulanıyor

Pinar-meva yatarken içiyorum ben. bana da sabah demişti içememiştim yatarken içince sorun yaşamıyorum bi de öyle deneyin isterseniz

Pinar-meva doktorum bana folikasitten sonra ( Gynoferon-Vitoel-D - Neptune-Magenta ) bunları verdi suan 13 haftalığım bunları kullanıyorum

Pinar-meva kan ilacını suyla içmek yerine mandalina suyu ya da portakal suyu içebilirsiniz ama çok değil tabiki . Yarım çay bardağı kadar gibi

Pinar-meva bende ayni ilacı kullanıyorum ve aynı durumdayım hatta bi ara içmeyi kestim mecburen sonra geçen hafta hastanede genel kan aldılar ertesi gün sağlık ocağından aradılar kan değerleriniz düşük çıktı diye bir de maalesef son trimester döneminde olduğum için demir ihtiyacı artiyormus

Pinar-meva icib aninda uyuyorum…doktorum sadece eksi bir seyle icmemi soyledi

Pinar-meva aynı ilacın başka markasını verdi bana şimdi midem bulanmiyor, Bi de hafta ile de ilgisi var 20den sonra daha rahat, bulantı yok

Pinar-meva ben gece sürekli tuvalete uyandığım için uyandığım bi saatte aç halimle içiyorum uyuyorum o yüzden bulanmıyor

Pinar-meva aynı şekilde yaptı bana da mide yanmam da çok oldu. Ama en güzel o ilaç yükseltti kanımı. İçemediğim için başka bişey verdi Sidefer diye. Bu çok mideye dokunmuyor

Bmbe21 a evet benim ilk gebelgmde öyleydi hatta doğum yapar yapmaz seni böyle taburcu edemeyiz diyip heryerde kan aradılar

Pinar-meva yatmadan hemen önce içebilirsiniz yan etkisi olmuyor, içmeden 2 saat önce çay kahve süt ve süt ürünleri alımını kesmeniz gerekiyor yalnızca emilimi azaltmamasi icin

Kızlar bu duruma dikkat edin mutlaka doktorunuzla görüşün ben de kusuyorum diye hiç içmemiştim kanım hamilelikte 13ten 9a düştü. Doğumda 7ye düştü. Doktor kan ilacı verdi şuan mideme zarar vermiyor hamile olmadığım için ama kanım o kadar düşükki çok halsizim

Pinar-meva bende işe yarıyor belki sende yaramayabilir ama farklı seçenekler deneyip deneyip sana uygun olanı bulcan artık 😂

Kan ilacı çok etkili kesinlikle ihmal etmeyin bir iki bir iki alistirin vucudunuzu ben ilk haftalarimda yapmadim simdi kanim cok dusuk 1 unite kan taktilar ben cok acikiyorum diye icmedim birakmiştim 1 ay once 27 haftaligim 18kilo aldim kiloyu dert etmeyin saglik daha onemli 🙏👼

3premsesinannesi ewt gerckten çok önemli kan değerleri ben ilk dogumumda da kanszliktan taburcu bile etmediler kan takip degerlerime bakıp öyle cikabldm hastaneden