Asya011 Ummi_22 ilk kez duydum bu dediğinizi bence ikisi farklı kelimeler bazen bir harf bile başka anlam taşıyabiliyor, zümra ismi bu şekilde geçiyor çoğu kaynaktan baktık ve bize çok iyi bir hoca hanım tavsiye etmişti
Ummi_22 Asya011 bende arapça dersi aldım kelimenin kökü ayni sadece tekil çoğul olarak farklı gelebilir genel olarak aynı mana yani 🙃
Nesrin-57 HacerEnfal Enfal suresini biliyorum evet cnm , valla zamanım azaldı bugünlerde karar vermem lazım isimli Hastane çıkışı falan yaptıracam
Hilalaydink 3prens1prensesmom bende kuzum olursa Güneş koymak istiyorum sizin kızınız kaç yaşında acaba ve huyu nasıl çok merak ediyorum 🥲
Hilalaydink 3prens1prensesmom aaa ben doğdu sandım 😂 eyvah eyvahh olsun kozlara cadılık yakısıyor 😂sağlıkla kucağınıza alın insallah
Hdhdhsjsj Nesrin-57 beğendiniz isimleri yazıp kızınıza seçmesini söyleyip Salih bir niyetle bismillah diyerek seçin. İsim bir boncuktur. Anlamı güzel olması önemli. Karar verin yaptircaklarinizi yaptırıp herkese duyurun. Böylece bu isim bulma karmamasindan kararsizliklardan kurtulursunuz inşallah gerçekten bende çok zorlandim
Hdhdhsjsj Nesrin-57 beğendiniz isimleri yazıp kızınıza seçmesini söyleyip Salih bir niyetle bismillah diyerek seçin. İsim bir boncuktur. Anlamı güzel olması önemli. Karar verin yaptircaklarinizi yaptırıp herkese duyurun. Böylece bu isim bulma karmamasindan kararsizliklardan kurtulursunuz inşallah gerçekten bende çok zorlandim
filizmom İsim bulmak çok zormuş beğendiğim isimler şunlardı fikir olur belki; Parla, İnci, Firuze, Mihra, Ekin, Ayliz. Ekin’e karar verdik nasipse 🌿
buketpoyraz Nesrin-57 benim bir kız arkadaşım vardı ismi Sative”ydi.. isminin anlamı güçlü kuvvetli demekmiş aklıma o geldi😂