Baharctn Raabiagundasi resmi tam olarak nasıl yüklediniz ben de test yaptım da emin değilim szilerin de görmenizi istiyorum
Baharctn eylem-47 hastaneye gittiğimde sıra fazlasıyla vardı vazgeçtim gebelik testi aldım yarın sabah ilk idrar ile yapmayı düşünüyorum ay inşallah çıkar dua edin lütfen rabbim isteyen herkese nasip eder sizlerle de paylaşmak isterim
eylem-47 Baharctn İnşallah çıkar benim çıkmadı. Rabbim gönlüne göre versin canım. Ben de adet olmadım beşinci günüm ilk defa oluyor böyle kimyasal falan değildir dimi çıkardı yani
Alexab Raabiagundasi 😁 adetim gecikmiş 1 hafta farkında değildim karnımda ağrıyordu ama adet olamadım o an tesadüf eczanenin önünden geçerken bir test mi alsam acaba dedim iyi ki almışım yoksa ben heralde karnım şişene kadar anlamazdım
eylem-47 Baharctn Sonuç değişir mi yani inşallah öyledir canım Rabbim bize de bekleyen herkese de nasip eder inşallah 🙏
Mrvm005 Raabiagundasi normalde hic midem yanmazdi benim. Ihtimal vermedigim halde mide yanmasindan suphelendim yok ya alakasi yoktur dedim ne alaka falan. Testi yaptim ben şok. Ama cidden şok 🙈🙈 mide yanmasi ne alaka yaa
Dilaraayvz Raabiagundasi bir hafta boyunca kasıklarımda ağrı oldu sürekli. Adet olacakmışım gibi. Ama gecikme olunca test yaptım direk çift çizgi çıktı:)
Yncygt Dilaraayvz merhaba ilk etapta bel kasık da agridimi benim bel kasık birlikte var agrim adete 7 gün var
isum Raabiagundasi en bariz belirti, göğüs ucu ağrısıydı, aşırıydı, elleyemiyordum bile, başka belirti yaşamadım
eylem-47 Baharctn Hiç yapmadım sizin için denedim resim yükle den yapın yönlendiriyor seçiyorsun sonra kopyala var linki atıyorsun buraya