hemsireanne16_ Nurr29 bende şimdi baktım kendi sonucuma kilosu 1300 idi ve bpd ve ac değeri de 28+5 ile uyumlu yazıyor. Doktorumda normal demişti bence sizin kilo kısmını doktorunuz yanlış söylemiş
Nur_budak Nurr29 benimde ultrasonda baş geliş demişti raporda makat geliş yazıyor yanlışlık olabiliyor demekki
Minigiim-vebenn52 Nurr29 anladım yakınsa acile gitme şansın var mı en azından bir dahaki kontrole kadar için rahat olur bana da az geldi çünkü yanlslık olduğunu düşünüyorum 2400 dür
K-Canseven Nurr29 muhtemelen bu 2.400 dür. Doktor yanlış söylemiştir :) çünkü 2.400 olunca 2 hafta önden gitmiş oluyor
Nurr29 K-Canseven ayy inşallah dediğiniz gibidir ya çok üzülüyorum çünkü yarın özele mi gitsem diyorum🥺
Ebrukumsal Nurr29 ben 31 haftalikken 1400 gramdi bebegim 2 hafta geriden geliyor 29 haftayla uyumlu dedi ama sadcee karın cevresi ölçümü olarak gerideydi bilemedim 1400 gram olupta 35 haftayla uyumlu olmasi imkansiz bence bir doktorunuza tekrar sorun
Zelihaklc Nurr29 bence bir yanlışlık var önden gitse kilosu zaten daha fazla olur ve 33 haftalık bir bebek için 1400 az gibi canım geride olabilir siz tekrar görüşün doktorla bence
Dzb O işte bi yanlışlık olmalı 35+6 da gittim 2700 dü haftasıyla uyumlu dedi, bence doktorunuz yanlış ölçüm yapmış olabilir hemen panik yapmayın,başka bi doktora daha görünün
Zeynep_ze Nurr29 internette dalan bakınca 33 haftalık kilo 1900 diyor bi hata var heralde 2400 demiş olabilir mi 1400 çünkü 28-29da normal diye düşünüyorum
pnarusluu Nurr29 valla bende 31+4 te gittim 2 haftan önde dedi kilosu 33 haftalık bebekle uyumlu 2.190 dedi yani si bence 2400 demek istedi sen mi yanliş anladın acaba
Zeynep_ze Nurr29 kilosunun haftasıyla uyumlu gidip kafasının ileri gittiği haftam olmuştu mesela tabi o zaman doktorum tam açıklama yapmıyordu ben kendim araştırıp anlıyordum sizinkide öyle sanırım baş gövde ilerde gidiyor ama kilo olarak geride kalmış bence