Tazeanne68 bitanemm_ lökosit(mikr) eritrosit(mikr) yassı epitel var bu üç değerine bak Bi e nabizdan benm lokosit 61 di mesela çok yüksekti
bitanemm_ Tazeanne68 canım bugün yine kan verdim enfeksiyon yüksek olduğu için iğne verdi doktor 14 iğne sabah akşam yapıcam
Capraz29 bitanemm_ geçmiş olsun canım geeçn hafta aynı şeyi yaşadım 10 günlük antibiyotik ve fitil başladı doktorum ağrılarım 5. Gün kesildi kendini sıcak tutmaya çalış en ufak soğuk aldığımda artıyordu ağrılar kontrolü ihmal etme
bitanemm_ Capraz29 teşekkür ederim canım ama bu geçicek gibi değildi şimdi iğneye başladım benim ağrım çok fazla yerimde duramıyorum uzanıyorum sağa sola donemiyorum karnım batıyor resmen ağrıdan
Gulcannnnnnnn bitanemm_ anladım canm benim ki sarıdan yeşile dönmüştü düşün gittiğinde sor istersen doktoruna vajinal yıkamayı çünkü aşırı fark ediyor
bitanemm_ Gulcannnnnnnn valla iğne yazdı doktor hiç bir şekilde ayakta duramıyordum zor tahlil verdim
Tazeanne68 bitanemm_ kurudut suyunu bi dene bence vücuttaki tüm enfeksiyonu siliyormus cigerlerdeki falan
Nurseda_ozkan21 Nurseda_ozkan21 vücudunu sıcak tutmak ayrı bir şey sürekli sıcak suyla temas ayrı bir şey tabiki kendini sicka tutmalisn.
bitanemm_ Tazeanne68 idrar yolu enfeksiyonu dut suyunu iki gündür içiyorum ama enfeksiyon çok yüksek bugün yatış verdi doktor