Sofiaa Nes96 merhaba ben de aradım bugün 29 a varmış bir de çok izinli oluyormuş. Sanırım çocuğu var ondan dolayı. Ee doğum aniden başlarsa nasıl olacak o gün izinliyse. Kafam allak bullak
Nes96 Sofiaa ben Zeynep akçöltekin hanıma aldım bu nedenle . Yarın randevum var inşallah memnun kalırım ❤️
Bsrrgl Nes96 merhab bugün doğum ücretini öğrendim sezaryen 11 bin. Benim özel sigortam olduğu için biraz daha uygun öyle aklıma geldiniz soylemek istedim.
Sofiaa _Begdem_ teşekkür ederim 🙏 aradım ona da randevu yoktu. Çarşambaya çamlıca medipola aldım Canan kaplana. Bakalım hayırlısı. Enerjimiz uyarsa devam ederim.
_Begdem_ Sofiaa Rica ederim 💓 bir arkadaşım Canan Hanım’ı tavsiye etmişti bana, ilgili bir doktormuş. Umarım siz de memnun kalırsınız. Sağlıkla gelsin bebişler 🙏🥰
Sofiaa _Begdem_ gerçekten çok ilgili bir doktor. Kızım uyuyordu yüzünü göstermedi. Eşimle gitmiştik ilk kez görüyor dedim. Uyandırmak için uğraştı baya yüzünü gör diye ama dönmedi miniğim. Benim işimden dolayı ve ek ortopedik rahatsızlığımdan dolayı hangi doğum yöntemini önerirsiniz dedim kesinlikle normal doğumu öneririm dedi ve rahat doğurman için elimizden geleni yapacağız dedi. Bu bile yetti bana. Çünkü devlette bile sezeryan diyordu dr. Teşekkür ederim ♥️
Khena Nes96 Merhaba bende çok sıkıntı çektim bu konu ile alakalı. Medipol e başlamıştım. Sonra Dr ile iletişimde sıkıntı yaşadım. Özel hastane para veriyorsun. Dr a ulaşmak en büyük hakkın. Tahlil atıyorum cevap vermiyor falan. Haftada Dr değiştirdim. Kozyatağı Central hospital . Fatmanur Temel. Telefonunu vermiyor ama hastaneye not bırakınca veya mail atınca çok ilgili dönüş yapıyor. Covid oldum hemen bazı testler istedi. Kan pıhtılaşması çıktı testte ilaca başladı. Bugün kontrolüm vardı. Bebek hareket etmiyor dedim diye sabırla tek tek anlatarak inceledi bebek iyi dedi. Ona rağmen içim rahat etsin diyen3 defa farklı saatlerde ultrasona sokup yine baktı. Ben pimpirikliyim o benden pimpirikli. Güler yüzlü. Tecrübeli, bir dr. Doğum 7 Ocak gözüküyor hastane ile fiyat sabitledik. 2023 fiyatından doğum olacak.
Sofiaa Nes96 sonra doktpr hakkında yazar mısınız bana da. Ben bugün Canan kaplana gittim. Çok beğendim doktoru. Çok ilgili bir doktor.
--Kubra-- İstersen sana kendi doktorumu gittiğim özel hastaneyi önereyim. 2 ay önce doğum yaptım, doktorum çok çokkk iyi bidoktor herkes övdü diye gitmiştim. Hastanede gayet uygun fiyatta. İstersen bilgi veririm sana. Yer istanbul kartal
--Kubra-- Nes96 yani evet ama 2 ay önce doğuma 12 bin ödedik. Muayene 650 tl. Sezeryan oldum ben. 10.gün gezmeye gittik o derece iyiydim. Şuan hastaneler cidden pahalı. Gereksiz
Nes96 Sofiaa ben Zeynep akçöltekin hanıma gittim gayet memnun kaldım hoş bir kadın detaylıca anlatıyor istediğin gibi soru da sorabilirsin
elifmert52 Nes96 Canım Çamlıca Erdem ‘e gidiyorum . Vefa Hanım’a çok tatlı bir doktor doğum paketide mevcut yılbaşından önce alırsan zamlardan etkilenmiyorsun 30 bin tl dediler Sgk lıya
Nuryg Ziynet_demirkan ben oraya takipliyim ama henüz doğum yapmadım 58 bin gibi bi rakamdı doğum en son sorduğumda yanlış olmasın ama benimde doğum haftaya net belli olucak