umutsmom20 13+1 de 2 li tarama testi yaptırmıştık, doktorum daha sonucu görmeden bı dahaki geldiğinizde 4 li tarama yapılacak dedi. 4 lü tarama gerçekten gerekli mi? Yaptıran var mı?
guzelanne01_ umutsmom20 kesinlikle gerekli hatta en gerekliisi bence o Kalp ,böbrek ,iç organlar hepsine bakılıyor doğduğu anda direk mudahale edilipp sonrasında geç kalınmadan tedavi oluyor 2 li asıl olmasa olur
tugcesakzci umutsmom20 ikiliniz risksiz geldiyse yaptırmak zorunda değilsiniz en yakın risk oranını ikili veriyor 3lü 4lütestlerin oranları daha düşük canım.
Ustunneliff umutsmom20 ben 2li ve 3lü test yaptırmamıştım sadece 4lü test yaptırmıştım normal ultrasonla bebeğe bakıyolar birde kan alıyolar ikiliden farkını yaptırmadığım için bilmiyorum 16 haftalıkken yaptırmıştım 4lü testi
tugcesakzci guzelanne01_ sizin o dediğiniz detaylı ultrason 4lütarama 2li testin bir gelişmişi yine 2li testte ki değerlere bakılıyor.
umutsmom20 guzelanne01_ 4 lü tarama detaylı ultrason mu peki açıkçası doktorum net bişey demedi benim de pek bilgim yok 🙏🏻
Ustunneliff guzelanne01_ detaylı ultrason ile karıştırıyor olabilir misiniz 4lü testede sadece kan alınıp normal ultrasonla bakılıyor
umutsmom20 Ustunneliff Çok teşekkür ederim o zaman detaylı ultrasonla farklı hemen hemen 2 li teste benziyor
tugcesakzci umutsmom20 rica ederim canım ama detaylı ultrasonunu ve şeker yüklemenin mutlaka yaptır bunlar 4 lü taramadan daha önemli. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim 💙🙏
umutsmom20 tugcesakzci Mutlaka yaptıracağım çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 😊🥰