KuzeyinAnnesi10 Masalada dişin patlaması malesef uzun sürebiliyor 1 ay süre bilir karanfili yağda bekletip dişlerine soğuk şekilde sürersen rahatlatır
elifsen Bebekten bebeğe değişir tabii ki. Anne sütünüzü buzlukta biraz dondurun diş etlerine sürün rahatlatır
Minnosaannee elifsen 4 ay atağı zorlu geçer. Tam anlamıyla dişe benzemiyor anca büyür diş patlaması nerden baksan bir ayi bulur.
Masalada Minnosaannee valla atakmı dişmi anlamadım salyası çok akıyordu bide eli sürekli kulagında diştir dedim belki
Masalada elifsen biz 7 kız kardeşiz en küçükleri benim evli olarak hepsinin çocukları 4 5 ayda çıkardı bide kızımın eti gün gün sanki şişiyor
Minnosaannee Masalada bunu söylüyorum işte evet sismeye başlamış olabilir ama çıkması uzun sürebilir.
Minikperi Masalada benim kızım 4,5 aylık patlatmıştı dişini. 4 aylıkken de böyle görüntü olmuştu şişti damaklar 🌸
ikibaloglanannesi Evet diş bu yakında patlar😍 Benim oğlan 9 aylık daha yeni onunda patlayacak aynı böyle 🤭
hayalim35 Masalada diş değil bnce Çünkü bnm çocuklarım çıkardığında eti baya şişti kızardı diş çıkardığında hemen anlarsın