Yarennasal Kızlar selam en son reglim 23 ekimde basladı kimyasal oldu pcos var bende simdide uygulamaya baktım regli haftama geliyor yumurta çatlama nasıl olacak ? Bir sonrakide 8 aralık gösteriyor regliyi
Ugu324 Yarennasal 19 dan 25 kadar düzenli ilski yasayin rabbim de izin verirse tutar ben hep öyle kaldim
Yarennasal Edaaa123 bende anlamadım 20 eylülde regli olmuştum sonra 23 ekimde kimyasal oldu normal şartlar da 23 kasımda yine regli olmam gerekiyor ya ama uygulama o tarihe yumurtalama olarak gösteriyor
Yarennasal Yarennasal 8 ağustosta da regli olmuştum birde 9 haziran onları yazdım hani ortalamaya göre veriyor ya
Yarennasal Ugu324 başka bir uygulamada da regliden 10 gün sonra çatlama olduğunu gösteriyor 20sini regli gösteriyor
Merve-metin Yarennasal uygulamaya bakma canım sen adet olduğunda tekrar girersin arada kimyasal gebelik olduğu için onu hesaplamıyor yada 23 ekimde geçirdiğiniz kimyasal gebeliği adet diye yazacaksınız döngü normale döner o zaman kimyasalda olsa bi gebelik olduğu için adette düzensizlik olabilir diye biliyorum canım
Yarennasal Edaaa123 diğer ay içinde 8 aralık olarak gösteriyor yani kimyasal gebelik kanamam aynı regli gibi sürdü aynısıydı 5 gün sürdü regli olarak sayılmıyor mu ?
Yarennasal Merve-metin 23 ekimide döngü 1. Günü olarak ekledim kimyasal gebeliğimde aynı regli gibi 5 gün sürdü normalde hep düzensiz oluyorm kimyasal olduğu içi atar diye düşünmüştüm ama 2 gün gecikmeli geldi
Yarennasal Merve-metin başka bir uygulamada da regliden 10 gün sonra çatlama olduğunu gösteriyor 20sini regli gösteriyor
Merve-metin Yarennasal olsun canım öyle kalsın sen değerlendirmeye devam et adet olduğunda tekrar girersin gününü