Eliffc01 Mne001 Ben de Adanadayim. Acaba 40 ve 42 haftaları söyleyen hastaneler hangisi? 39+6 oldum daha doğum hakkında bir şey söyleyen yok bana devlet Hastanesi’nde ne yazıkki
Mne001 Eliffc01 Adana şehir hastanesi 40 haftada müdahale ediyor Adana marsa hastanesi 42 ye kadar yolu var. Dedi bana
Melek-Gundogdu 39+0 olduk doktor Pazartesi gel suni sancı ile başlatalim normal doğumun olsun dedi ama aşırı derecede korkuyorum çünkü sancısız açılmasiz sezeryana evrilmesindn korkuyorum.
Betustrkmn Melek-Gundogdu daha 2 hafta durabilirsin kontrollü şekilde. Bekle birazdaha 41 e kadar yolu var.
EceAtak Kasım bebeleri inatçı çıktı ara ara sancı oluyor düzene girsin diye bekliyorum yok pazartesi kontrol var bi an önce doğsun istiyorum 38+4 kız bebeleri erken gelir diyorlardı gelmiyor 🤣
Eliffc01 Mne001 Sağol canım benim teşekkür ederim🥰❤️. Ben de hem marsaya hem şehir Hastanesi’ne gidiyorum da marsadaki bana doğum için hiçbir şey söylemedi iyice muallakta kaldım.
Mne001 Eliffc01 Marsada hangi doktora gidiyorsun Şehir Hastanesi’nde ben randevu bulamadığım için acilden giriş yapıyorum pazarteside öyle yapacam acilden giriş yaptığım doktor çağırdı benide
Mne001 Eliffc01 Sende istersen bir pazartesi o bayan doktor varken git şehir hastanesi bakalım ne diyecek sana da
Eliffc01 Mne001 ben de şehir Hastanesi’nde randevu bulamiyorum. Bulduğum zamanlar gidebiliyorum anca. Soyadı Adıguzel olan erkek bir doktora gitmiştim ismini unuttum. Marsada da sabah çok erken gidip Can Okoyeden sıra alıyorum. O şekilde muayene olabiliyorum anca 😕
Eliffc01 Mne001 Acilden mi giriş yapayım peki? Ya bugün hareketleri de çok azaldı. 4 defa oynadı bugün. Hele 4. Oynaması resmen zorla oldu. Pasta çikolata falan yedim. Baktım oynamıyor karnımı hafifçe tokatladim kiprar gibi oldu şimdi yine durdu.
Mne001 Eliffc01 Evt bence git derim pazartesi mutlaka o bayan doktor çok güzel ilgileniyor onun dışındaki doktorları bilmem ama bn ilk defa bu kadar o doktordan memnun kaldım işleyişi herşeyi anlattı bna detaylı
Mne001 Eliffc01 Soguk süt takip et baktın hissetmion hemen git şuan bn ağrıdan kivraniyorum migdem çok yaniyor sabrediyorum artık
Mne001 Anladım bn şehir Hastanesi’nde Sefa hocaya gidiyordum şimdi mümkün değil o doktora sıra bulmak ama bna acilden girebileceğimi söyledi
Eliffc01 Mne001 Yarın Mars’a acile gitmeyi düşünüyordum o zaman direkt şehir Hastanesi’ne gideyim ben
Eliffc01 Mne001 Oradakiler doğumlar nasılmış hiç duydunuz mu yani doktorlar ebeler falan ilgili miymis acaba