Sinemis567448 Hsg sonucunla ilgili yorum yapacak kadar bilgim yok ama sana şunu anlatmak istiyorum. İki düşük sonrası hsg isteyen doktorum hsg sonucuma bakarak rahimde polip olduğunu bu sebeple düşük yaptığımı söyledi. Ameliyat önerdi. Bundan 7 ay önce filan 20 bin tl fiyat verdi. Biz de o arada nasıl olsa ameliyat zamanına kadar hamile kalamam düşüncesiyle korunmadık. Çünkü ben pcosluyum ve ilaçsız gebe kalamıyordum. Bu arada hamile kaldım ve başka doktora gidip muayene sırasında hsg sonucumu da gösterdim. Rahminde polip filan yok ki senin dedi. Şaşırdım tabii ki. Bir doktora daha sormak istedim çünkü ilaçsız oluşan gebeliğimi polip vs yüzünden kaybetmek istemiyordum o da polip yok dilince anladım ki bazı doktorlar ne kadar güven verse de işe ticarete dökmüş ve gözünün yaşına bakmıyor böyle hassas bir konuda dahi. Ve inanır mısın eşimin çalıştığı bir insan olduğu için eşimi arayıp rahim filminden bir ay sonra gebelik filan var mı diye sordu bu adam. Yani az çok tahmin ediyordu kendiliğinden, ilaçsız da hamile kalabileceğimi. Neyse demem o ki lütfen birkaç doktor görüşü alıp öyle adım at. Sağlıcakla🌸