Irmakdkm Kızlar kulağımda duyuyorum çarpıntımı bana öyle geliyo o kadar yok ama beni rahatsız ediyo... sizdede oluyo mu kafam kütük gibi resmen wc kalktım geldim oturdum küt küt yaaa
beyzatlas Berfingnc Seda145300 Süleyman beye gidemiyorum artık muayene ücretleri çok fazla doğumun da 15ten aşağı olduğunu düşünmüyorum devlette doğum yapacam
Medusa Bende de 2. Ayda çok sık oluyordu. 13. Haftada doktora gidince doktor hiç su içmemişsin dedi, günde 3 litreye çıkartınca çarpıntım geçti birden. Belki seninki de yeterince su tüketmediğin içindir
Berfingnc Irmakdkm bende de oluyordu doktor kansızlıktan demişti. Hamileliğim bitti o da bitti zaten hamilelikle alakalı vücut bir kişiye değil 2 kişiye çalışıyor yoruluyor ondandır.
Irmakdkm Berfingnc kan hapı kullanıyorum . yani doğal olarak içimizde bebek taşıyoruz daha 4.5 ayım var doğurmama inşallah daha erken geçer
Berfingnc Irmakdkm bol bol kan yapıcı şeyler tüket. Son aylarda bebeğin gelişmekte olduğu için kana daha çok ihtiyaç duyuyor azalmak yerine artabilir çarpıntın bol bol vitamin al bence 🤗 benim oğlumda benim gibi kansız doğdu şimdi eli ayağı buz gibi hep 🤗
Irmakdkm Berfingnc sağol canım evet kanım yerindeydi benim ama oğluşa gidiyo demek o alınca benim vücut halsiz kalıyo
Hafizeipek Irmakdkm inşallah kuzum ya nabzim yükselmiş gibi geliyor bakıyorum normal yani bu ses nerden geliyor anlamadım 😂😂😂😂