Mmnj Kızlar çekilmez bir diş ağrım vardı dr antibiyotik yazdı gebelikte kullanan varmı acaba amoklavin adı kullanan oldumu
myangelson Mmnj doktorlar hamilelikte kullanılabilen ilaçlardan yazıyor zaten hamileyken çok antibiyotik kullandım
Cucu_01 Mmnj 10 güm kullandım… canımdan can gidiyordu 20 lik diş Allah yardımcımız olsun çoook zor çookk…
Mmnj YigitPoyrazMomm 34+1 aynı saylırız canm benm herşey hazır valize konulcak sadece hepsi çamaşır larını yıkadmda benm de evim bebek koktu 😊🥰 planlı sezeryanım 20 gün sonra gün vercek dr bugün karnım ağrıyor adet agrısı gibi bebek haraket ediyor maşallah ağrı şiddetli deil ama rahatsız ediyor sende nasıl durumlar
Mmnj myangelson kullandın yani canm öyle mi bende kararsız kaldm birde fikrinizi almak istedim amoklavin yazdı dr kullan bir sorun olmaz dedi kullancam bnde 34 haftalığım sen ne kadrlıksın
myangelson Mmnj ben hamile değilim ama 26 haftaya kadar kullandim ilacın adını hatırlamıyorum tam ona birşey diyemem ama toz olanlardan, hap olarak, iğne olarak, damardan serum olarak çok antibiyotik ilaç aldım yani
Nurseda_ozkan21 Mmnj amaklovin agumenton klomaks bunlar b grubu antibiyotikler yani hamilelikte kullanılmasında.sakinca olmayan ilaçlar. Zaten doktorlar gerekmedikçe yazmıyor. Ve yazmışsa bitene kadar kullanın. Enfeksiyon yayilmasin
Mmnj minik-02 diş dr yazdı durumum dan bahsettim çekilmez dis ağrım var dis dr gtsem ilaç yazsa kullanabilirmiyim dedim gt mutlaka dedi enfeksiyon kaparsa disin erkn doğum kacınılmaz olur dedi dis dr yazdı antibiyotik birazdan dr aricam baglanırsa sorcam atcam yarımını ilacın
Mmnj gonulelvin dr lada iletişime geçtim yarım attım kullanabilirsin dedi dışım agrıdında kullanırım zor durumda kalmadım sürece atmam cnm attım yarımımı dış dr yazarkn kullanabilirsin dedi bir sakıncası olmaz dedi attım Allah’ım korur inşalllah
Mmnj Cucu_01 diş ağrısı bir ölüm resmen kanal tedavisi gerekiyor muş devlet hastanelerine rendavular komple dolu özelde bYa istedi ondan gecici de olsa ilaç aldm ama yine aynı agrıdan duramaz isem 10 güne icinde kanal tedavisi yaptrcam
Melikeylmz99 Ağır bir grip oldum . 2. Trimesterdan sonra antibiyotik verebiliyorlar. .bana da geçen hafta verdiler ama hamilelikte ilaç kullanımı önerilmediği için kullanmadım. Ama sizinki farklı bir durum fakat yine de çok bağlı kalmayın derim 🙏🏻
Mmnj Melikeylmz99 bağlı kalmam canm 1 tanesini bile atmadım yarımını kullandm sadece ağrımı bir nebze olsun kesiyor dışım ağrıyo içten içe ama ben çok hissetmiyorum
Elfanne Mmnj lütfen bitirin antibiyotigunizj o sizi Bi müddet götürür kesinlikle ağrı enfeksiyon bebeğe çok çok daha zararlı
Cucu_01 Mmnj klavunat 1000 mg antibiyotik 22.haftamda başladım daha yeni bitti içmek istemedim ama mecburdum o acıları çekmek istemedim 🥺 12 saatte bir kullandım
Cucu_01 Mmnj bir de arada diş hekimine gidip yalvarırım ağrı kesici yapın dedim yaptılar da 2 gece öyle uyudum yoksa imkansızdı
Mmnj Cucu_01 bnmde agrım dayanılmaz kanal tedavisi gerekli imiş çekim riskli olabilir dedi amoklavin verdi banada yarım attm ama bütün atmaktan korktum 34 haftalıgım şuan dr görüstüm atabilirsin dedi aynı şekilde diş dr dedi agrım olunca atarm ama
ozgeceyld Cucu_01 Merhaba yorumunuzu görüdm yazmak istedim 18 haftaşık hamileyim bana da idrar yoly enfeksiyonu diye antibiyotik yazdı doktor amoklavin yazmış eczane klavunat vermiş 1000mg ya çok tedirgin oldum 2 gün içtim siz bi sorun yaşadınız mı sabah akşam içmiştim ben 🥺 Bide kültürüm temiz çıktı boşa mı içtim bilmiyorum açıkçası🥺
Elfanne Mmnj ve ben iki tanede cekim yaptım çok şükür bisey olmadı acil bj durum diş ve zararlı bebeğe enfeksiyon gerekli taktirde çelik yelek giydirip röntgen bile cekiyorlar