tugcesakzci Bsrays kablolusunu kullanıyorum çok memnunum çok güçlü ve çekim gücü azalması yok garanti servisi mükemmel şimdi bir de şsrjlısını alacağım şarjlı da büyük ihtimalle v10 alırım çok üst modellere gerek yok normal süpürgem güçlü olduğu için.
imeaeb Bsrays Gen5 detect kullanıyorum çekim gücünü tozları göstermesini vs çok seviyorum bir tık ağır bir makine ama zamanla alışıyorsunuz hamileliğimin son haftalarında bile kullanması zorlamıyor beni öneririm 🤗
_06ogretmenanne Bende eski modeli var v8 aşırı memnunum. Baya pratik oluyor ev süpürmek. Önerebileceğim modelde v12. Tetikleme sistemi yok basıyorsun direk çalışıyor geri kalan özellikleride v15 ile neredeyse aynı. Kullanan tüm arkadaşlarım çok memnun
Lavinya24 _06ogretmenanne bende de v8 var o sert zeminlerde çıkardığı matkap gibi ses sizi de rahatsız ediyo mu
Ahsksdk Maisina hayır elin alışıyor beni hiç zorlamadı cidden temizlikten keyif alıyorum artık 8-9 aydır kullanıyorum hiç yormadı beni
Defnegul20 Bsrays gen5 aldım özellikle çocuklu eve şartmış. Öyle denildiği gibi de ağır değil çektiği toza inanamazsınız
Nur123aa Bsrays ay ben o kadar memnunum ki iki aydır kullanıyorum keşke daha önce alsaydım dedim herkes sarji çabuk bitiyor demiş ama ben tüm evi hallediyorum çocuklu eve şart çok pratik