Kubradvc Bat 3 Kasım olanlar durumlar nedir adet oldunuz mu benim 6.gün bugün gecikti 2 gün önce kaset test yaptım tek çizgi çıktı 🥹
gulsahklycc Kubradvc benimde normalde bugün adet günüm sabah erken gebelik testi yaptim çokkk çok silik çizgi çıktı ışıkla bakınca gözüküyo kasık agrısı göğüs hassasiyeti bel ağrısı var ama ümitsizim 🫢
tosbisinannesi Battan 2 gün önce test yaptım çift çizgiydi, 4 kasımda da kan verdim beta hcg 758 çıktı 💕
Kubradvc tosbisinannesi ben gecikmenin 4.gününde kaset test yaptım negatif çıktı ama hala olmadım 6.gün bugün sadece göğüs ve hafif kasık ağrılarım var sizde belirti varmiydi
tosbisinannesi Kubradvc kaset test yaptım ben de kaset testte pozitif gördüm. Göğüs hassasiyetim vardı sadece bir de burun kanamam oldu. Bu ikinci çocuğum aynı şeyleri ilk çocuğumda da yaşamıştım
Kubradvc tosbisinannesi anladım bende 1-2 gün daha bekleyeyim olmazsa 2 senelik evliyim bende düşünüyoruz çocuk ama hep ümitsiz üzülüyoruz sürekli 🥹
tosbisinannesi gulsahklycc ilk gebeliğimde benim de 4.haftada kaset testte çok çok silik çizgi çıkmıştı. Betanın idrara geçişiyle alakalı galiba
gulsahklycc tosbisinannesi daha önce çok test yaptım sadece bugün yaptigimda hayalet bi cizgi vardı ☹️ ümitlenmek istemiyorum adet duzenszlgmde var bilmiyorum kanmı versem
tosbisinannesi gulsahklycc ben sabredemeyip hemen kan aldırmıştım silik çizgiden sonra ve 4+2 de 210 çıkmıştı beta hcg ilkte gebeliğimde. Şimdi 4+1 de 758 çıktı
Ayse-eroglu09 tosbisinannesi Tam Emin değilim tahmin ediyorum canım ama beta önce kine göre yüksek gördüm ikiz olmayasın😂