Wafflesgirl gerçekten çok komiksiniz sizden tavsiye istemedim. Belli başlı şeylerin ücreti belliyse neden herkesin muayene ücreti farklı? Doktorun uzman olmasına profesör olmasına göre bile fiyat değişiyor. En başında zaten hastanenin maalesef pahalı olduğunu belirttim. Keşke tüm hastanelerin ücret politikası aynı olsa ve aynı kalitede olsalar. Hastanelerin verdiği hizmete göre ücret politikası değişiyor. Hastanelerin kendi şubeleri olmasına rağmen her şubenin fiyatı farklı maalesef. Doktorun tecrübesine nerede okuduğuna göre, doğum oranlarının başarısına göre, hastane laboratuvar kalitesine göre ve international olduğu için ücretleri değişiyor. Hastaneleri sınıfa ben ayırmadım. Verdiği hizmete göre puanlanıp sınıfa ayrılıyor. A,B,C,D,E diye. Size anlatmaya çalıştığım bu ama siz olayı çok farklı yerden anladınız işi sonradan görmeliğe getirdiniz ve yaptığınız gerçekten ayıp. Bana soran ilk yazan sizsiniz ve size normal bir şekilde hastanenin neden pahalı olduğunu açıkladım ama siz değişik bir tavır sergilediniz size kişisel bir şey demişim gibi. Bir de kıyaslama yapıyorsunuz ikimiz arasında. Kullandığınız dil hiç hoş değil size laf sokmadım kötü bir şey söylemedim ama siz hala daha laf sokma derdindesiniz.
Size sağlıklı gebelik ve doğum dilerim.