Cambardak__ Dilaradefe28 en önemli belirti gecikme zaten hamile olma ihtimalim çok yüksek inşallah rabbim gönlüne göre versin 🤲🏼
Semrat Dilaradefe28 amin canım hayırlısı olsun erken gebelikte yaptinmi kaset testte pozitif gözüküyor erken yaparsan daha net belli olabilir
Dilaradefe28 Semrat almam lazm ama esim gece ise gidicek uyuyor yemek yapiyorum sanirim bugun gidemicem almaya ya yari alirim yada direk gidip 1 2 gun bekleyip kan versem diyorum
Semrat Dilaradefe28 evet en mantıklısı tabi canım kan vermek daha net olur hayırlı haberlerini bekliyoruz 😊🤗
Dilaradefe28 Semrat kan verdigimde de yazicam kizlar benmle heycanimi paylasip bekleyen herkese cok tesekkur ederim bu sqbirsiz gunleri sizinle beklesim allah razi olsun hepinizden 🤲🥲🥰
Anonimanonim Canım benimde dündü ben dün predictor yaptım slik çıktı hafif az öncede kan verdim bakalım nasip seninde benimde pozitif olursa gidişatımız aynı olacak :)
Dilaradefe28 Anonimanonim insallah ben kan icin biraz daha beklemek istiyorm varsa direk kese gormeye giderim surekli.kan vermekte yorucu stresli
OguzMoms Dilaradefe28 Olmadiysaniz çıkar benim bat a 3 gün kala kaset testte çıktı erken testte değildi. Kasette çıkmasa bile kan tahlilinde mutlaka cikar