BalSonql Kızlar 15 haftalık gebeyim. 2’li tarama testine girmiştim ve dovn sendromu riski çıkmıştı. Bununla alakalı sıvı veya kan aldırmadım. Şimdi 3’lü taramaya giricez. Tedirginim. Testleri olumsuz çıkıp, sağlıklı bebişler varmı? Testlere gerek varmı :((
MervEfehan BalSonql riskiniz kaç çıktı bilmiyorum ama bnmde riskli çıktı ben amniyosentez oldum ön sonuç temiz geldi kesin sonuçu bekliyorum. Bu testler bir olasılık sadece sıkmayın canınızı sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Musemma06 BalSonql Bi çok kişinin riskli çıkmıştır zaten bu testler kesin sonuç vermiyor banada riskli dediler bende sıvı felan aldırmadım akışına bıraktım hiç bişey çıkmadı çok şükür çevremde çocuğu olan herkezin 2 li taraması riskli çıkmış ama Allaha şükür hiç Bi sıkıntı çıkmıyor sonrasında o yüzden içinizi ferah tutun o testlerin çok ta Bi doğruluk payı yok
Izzet BalSonql bnim ilk hamileligimde iki taramada riskli cikti aman ne bilecekler ya karnimdaki cocugun hastaligini dedim bi dah arkasina dusmedim cok sukur kizim gayet saglikli dunyaya geldi he birde ayrintili ultrasonda bobregi mesanesi ve midesi buyuk dediler ozelde surekli korkutrular son hafta aman bi de devlete gideyim dedim tum hersey normal cikti bobregi hafif buyukmus o da 4 cocuktan 3 unun buyuk olurmus dogduktab sonra kontrole getr dediler gittik cok sukur tum herseyi saglikli 🤗
BalSonql Flzzzzzz Şartladım kendimi hiçbişy yaptırmak istemedim. Rabbim ne nasip ettiyse odur diyorum. Umarım doğruluk payları yokdur :( Flzzzzzz
BalSonql MervEfehan hepimiz sağlıkla alalım inşallah çok teşekkür ederim ♥️ Kesin sonucuda inşallahh temiz gelir, imkanınız olursa bizede haber verinn 🥹
Flzzzzzz BalSonql benimde riskli çıkmıştı ben fetal DNA verdim şükür temiz geldi sonuç ama şuan çevremde kim hamileyse riski çıktı diyor bu testler için valla ben artık doktora gitmek istemiyorum sürekli birsey söyleyip insanın moralini bozuyorlar sonra hiç birsey çıkmıyor hamileliğimiz zehir oluyor 🤦♀️
Cananarda Benimde ikili yüksek riskli çıktı dayanamayıp fetal dna yaptım şükür temiz geldi ikili test pişmanlık bence tabiki durumun el veriyorsa fetal dna yaptırmalı ama psikolojikmidir nedir fetal yaptırmama rağmen aklımda hep takılı kaldı bu ikili test keşke hiç taptirmasaydım diyorum.