Pinar_17 Melsaboz Evet geçti korktum doktora gittim şükür kötü bişey yokmuş enfeksiyon olabilir dedi idrar testi istedi
Sehseh İlk haftalardan itibaren başladı 24 oldum hiç bı azalma olmadı bel ağrımda özellikle bikac iş yapaym belim kopuyor sanki bazen ayakta durdugum yerde sancı giriyo belime benm ilk gebeligim bakalm ilerleyen dönemlerde daha da articak gibi geliyo
Snem33 Sehseh 21+5 yaklaşık iki haftadır azıcık bi is yapsam bel ağrım başlıyor bugün de karnımın içi ağrımaya başladı sanki adet olmuşum gibi karnim ağrıyordu korkarak doktora gittim bebek sağlıklı çok normal rahmin büyüyor karnında ağrır bebek büyümüş kanama olmadıkça korkma dedi
Pinar_17 Sehseh Bazen bende de öyle oluyor bulasikari makineye koyana kadar canım çıkıyor rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Sehseh Snem33 aynen genelde sağ kasık tarafım çok agiriyor bende öyleyim çok fazla gidiyom hastaneye ilk gebeliğim endişe ediyoruz inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Snem33 Pinar_17 benimki enfeksiyon demedi ama bende ondan şüphelenmeye başladım alt karnim ağrıyor idrara sık çıkıyorum hareket etsem karnımda tek bir yer ağrıyor edilince ağrı artıyor anlamadım gitti yarın bende test vercem
Syda78 33 haftalık olacam daha da ilerledi yemek yaparken sürekli otur kalk yapıyorum dinlene dinlene her şey çok zorlaştı 10 dk yürüsem oturacak yer arıyorum bel ağrısından🥲