Sevimlii00 Hanımlar 19 günlük bebeğim uykusundan ağlayarak ıkınarak uyanıyo. Gazlı bebekler böyle mı oluyor aslında gazını güzel çıkarıyor ama neden böyle bilmiyorum 😢 doktora gitmeli miyim yoksa normal mi tecrübeli anneler yardım edin
sila_42yigit Sevimlii00 ah ah ben ne çektim canım o gaz sancısı çekiyor 3 ay çekersin çaresi yok ama ben bi damla aldım trendtoldan doğal onun sayesinde yapıyor istersen ismini veririm ama doktoruna danış bebekleri 10 güne kadar yapmaması normal ama dayanamıyoruz sende gaz yapan şeyleri yeme aman
gamzosgamzos Sevimlii00 kesinlikle sab simplex gaz damlasını öneririm çok iyi geliyor iki kızımada kullandım birde siz kimyon cayı için günde 3 fincan sabah öğle akşam oda iyi geliyor
Sevimlii00 sila_42yigit gaz yapan hiç bişey yemiyorum özellikle araştırıyorum 😢 alttan gazını atıyo aslında ama ıkına sıkıla 😢
sila_42yigit Sevimlii00 seni anlıyorum canım sende dayanamıyorum ben bu damla sayesinde kurtuldum insallah faydasını gorursun
Tatar59 Sevimlii00 sadece sizin yediklerinize bağlı değil ki. Bazı bebeklerin vücut yapısı öyle oluyor gazlı bebek oluyolar