minikos Kızlar son adet tarihim 25 eylül , yumurtlama 18 ekim çatlama 19 ekim uygulamaya göre 6+2 haftalık hamile görünüyorum beta değerim 1779 çıktı sizce ne zaman doktora gideyim
kplmn minikos merhaba hayırlı olsun 7. Haftanızın içinde giderseniz daha iyi olur her şeyi netleşmiş oluyor
mervemurat16 minikos şuan bilr gidebilirisiniz genelde 5.ci hafta ve sonrası en uygun zaman oluyor çünkü kese oluşmaya başlıyor ayrıca kullanmanız gereken ilaçlarda olacak çok vakit geçirmeyin derim
birmucize1 minikos cuma gunu gidicem doktora gel keseye bakalim dedi beta hcg kacla ogrendin kac gun gecikmeyle 🥹
mervemurat16 minikos ama bebek omurilik sağlığı için folik asite başlamalısınız o zaman sağlık ocağı doktorunuzdan talep edin hem sizi takibe alsınlar dönem dönem çağırıyorlar kontrole
likesah minikos bence birkac gun sonra gidebilirsiniz. Karindan keseyi gorebilmeleri icin betanin 2500-3000 lere gelmesi gerekiyor. Kalp atisini duyma da 8. Haftaya sarkabiliyor. Ben 9000 beta ile ilk kontrole gittim 6. Haftabin sonu ya da 7. Haftanin basiydi kalp atisini duyamamistim ilk seferde.
Rojdademirkol Ben 8 haftalik oldum 6 haftalıkken gittik ve kalp atışını duyduk. Giderseniz belki kalbinide duyarsiniz🌼