Ceyizlikanne Gamzeli63 normalde bende çalışıyorum ama pazar günü nezle oldum iki gündür raporluyum uzandım dinlendim hep ama çok az hareket etti genelde az hareket ediyor ediyen çok kısa sürede güzelce bi hareket ederde rahatlarım yaa
Gamzeli63 Ceyizlikanne Ben epeydir hareketlerini sert hissetmiyorum canım bi sorun olduğunu da düşünmüyorum içini ferah tut zaten az da olsa hareketini hissediyoruz şükür elhamdülillah
Nezooo Ceyizlikanne bende aynı şekilde şuan da çok miskin. Ufak tefek oluyor sadece oda çok hafif nadir anlayamadım
Ceyizlikanne Nezooo neden bende bilmiyorum iki gündür dinleniyorum da hareketli olması gerekiyordu kahve içtim çikolata yedim ilık duş aldım ama yok
Firstmomfirstchild gamzecgr gerilmeme hic firsat vermedi. Gün icinde hepte ayaktayım yani bir bebis der ki aman aman annem ne güzel hep ayakta amniyon sivim sallaniyor besik gibiii uyuyayim 😅 ama yok. Heralde uyurken de vuruyor
Firstmomfirstchild Gamzeli63 bende 52 ile hamile.kalmistim 61 oldum su an. Bel agrilari yeni yeni cikmaya basladi. Ama nefes alamiyorum. Geceleri uykuya daldigimda bir an nefes alamayip uyaniyorum.
Firstmomfirstchild 3premsesinannesi yaaa bizde yarin öğreneceğiz kilosunu. Yarin kontrolümüz var 🥰🥰 umarim uslu uslu büyüyordur
Firstmomfirstchild tugcesakzci ayak uyuşmalari bel agrilari mide bulantilari.. gercekten son düzlük cok kötü. Haa bu arada midemde.kücük ejdarya var sanirim. Ates atiyo ates.. nasil bi yanma anlatamam
tugcesakzci Firstmomfirstchild mide yanmam var gibi de yok gibi de anlayamıyorum ama ciğerlere baskı başladı artık özellikle akşamları nefes almak o kadar zor oluyor ki çok güçlük çekiyorum bu konuda şubat ayı bir gelseydi gerçekten 🤦♀️