Tweetybaby Merhaba 🌸 30+4 olduk bugün🙏🏻 31+3 olduğumda kontrolüm var. Nst istiyormuş bazı doktorlar Sizden ne zaman istendi neden istendi? Doğum şekliyle alakalı yorum yapıyormu doktor bu haftada🐣 Sol kasık soluma dönünce ağrı yapıyor ve dün gece pubis bölgemde sanki bebek yerleşiyor gibi oldu sonra hemen gitti yırtılma hissim vardı korktum Çok sordum sanki ama yardım eder misiniz?🙄👼🏻🙏🏻
Smiley87 Tweetybaby nst 35. Haftalardan itibaren her hafta İsteniyor, bebeğin kalp atışlarını , sağlık durumunu , kasılmaları takip ediyor. Doğum şekli çatı muayenesine be bebeğin Doğum pozisyonu almasına bağlı. Çatı muayenesi de 36 dan sonra oluyor. 🤗👶🏻
AygyulSina Tweetybaby bende ilk 29 haftada yapıldı lekelenmem oldugu icin. Ama o olmasaydi 33 haftada baslicati ki 33 haftadada yapildi
reinamm Tweetybaby ben dün 32+0 oldum ve randevum vardı. Nst ye bağladı dr. 32 den sonra rutin nst istiyorum dedi
Kubraygt Tweetybaby doğum şekliyle ilgili yorum sanrm çatı muayenesinden sonra yapılck canm bende 35 haftalğm 32 haftalık iken başladım nst ye
Tweetybaby Kubraygt Anladımmm ozaman dha varmış sanırsam peki nst için herhangi bir kasılma şikayetin olmadan doktor direk gün mü veriyor benim kasılmam oldu dün üstüste ama haftaya kontolüm söylerim büyük ihtimallede yinede merak ettim
Smiley87 Tweetybaby nst 15-20 dk süren birşey doktorun yanına girmeden nstye girip sonucunu doktora götürüyorsun
Kubraygt Tweetybaby benim o haftada erken doğum riskim vardı çok fazla kasılmam oluyodu başlatmştı ama herkese aynımı olur bilmyrm
Mervekaya Tweetybaby 30+6yim. Tam 30 da nst ye basladik biz. Hastaneden hastaneye doktordan doktora degisiyor sanirim nst baslama haftasi. Ben sezaryen olacagim icin asagi yukari belli zaten tarihi. Ama bunu simdiden konusmak cok erken. Her dogumin farkli bir hikayesi var. Hersey yolunda gider sancin olmaz bebegin kilosu normaldir 40 i gecer . Bebek iridir sanci vardir farkli seyler vardir sezaryen planlanabilir. Cok degisken var. Insallah hersey gönlünce olur. Hayirli doğumlar olsun ins.
Tweetybaby Mervekaya çook teşekkürederimm😍 hayırlısı olsun inş bebişlerimizi alalım kucaklarımızaaa🐣💖
Tweetybaby Kubraygt aynen sanırım değilmiş yani herkesin farklıymış öyle diyor herkes çook teşekkürederimm🐣🌸🌸