ilkine-hamile Kızlar daha yolun çok başındayım. Kız mı erkek mi bilmiyorum ama Türk kökenli bir isim arıyorum. Bildiğiniz Türk kökenli isimleri paylaşır mısınız kız veya erkek annelerine fikir olsun 🤗
Minikperi ilkine-hamile kızım Bilgehan. Şimdi ikinci kızım yolda adı Ecehan olacak 💕 oğlum olsa Kutluhan olacaktı. Han’lılardan ilerliyoruz biz 😅
Kahverengi ilkine-hamile uraz koydum ben orta asya türklerinde bir unvan olrak geçiyor anlamı şans talih şimdi 2 hamileyim daha cinsiyeti belli değil bende başladım isim aramaya
Fey ilkine-hamile kız mı erkek mi olduğunu bilsek daha kolaydı🤣 Erkeklerden Mirza Batur (iki oğlumun isimleri🤣) Oğlana isim bakıyoruz henüz karar vermedik doğuma çok az kaldı Alper Beker Uras Atilla Barlas Atlas Kürşat Tuna Var ama henüz belirleyemedik Kız olsaydı ben mihra suna koymak istiyordum
tuq_ba Oglum olursa Göktürk Göktuğ kızım olursa Gökçe istiyordum kızım oldu Gökçe koyucam bende cok seviyorum türk kökenli isimleri🥰
Meltemguvenir tuq_ba benimde oğlum olucak Göktürk çok hoşuma gidiyor Göktuğda öyle çok kararsızım o yüzden 😅
Aybarssmom_ Ben kız olsaydı Umay ismini çok seviyordum oğlumuz olacak Aybars koyacağız adını 🩵 Yiğit Alperen Kutay Alpay Oğuzhan Alparslan Barlas Açelya Ceren Ayça Almila Begüm
Efu Bir kizim var ismi HavvaNisa 😍 simdide ogluma hamileyim cok aradik isim erkek ismi bulmak gercekten cok zor😒 En son Metehan da karar verdik bakalim degismezse insallah Metehan olucak ☺️
Meral_56 ilkine-hamile Erkek: Subutay Ogeday Tuna Kutay Mete Barlas Kız: Asrın Selen İdil Umay Gökçe İlay
Sevgi1985 ilkine-hamile oğlumun adı göktuğ sayılı günüm kaldı yine oğlum olacak adını Alptuğ koyacagız