Tugcetarar Gerçekten dayanilmaz bi hal aldi benim icin sanki sirtim kopucak o kadar agrim var ki aglamamk icin kendimi zor tutuyorum yasayan varmi aranizda varsa nasil geciyo magnezyum kullaniyorum bu arada fayda etmiyo
Snkakr Tugcetarar sırt ağrısına fayda etmez canım göbek büyüdükçe daha da çok artacaktır ağrı benim son 5 gün ama ağlıyorum artık yani
bubirbusra Tugcetarar geçmişşş oldunnn 😢 sırtım sol kürek kemiğim boynuma doğru çılgın bir ağrı uyutmuyorrrr 🙈 30. Hafta aynı şekilden şekilde giriyorum ağrı kesici ısıtıcı doktorun verdiği krem ve sıcak su torbası biraz rahatlatıyor. Yarın bide papatya çayı alıp gevşemeye çalışacağımmm
Tugcetarar Snkakr dayanamiyorum gerçekten hayatimda cektigim en kotu agri olabilir yarin doktorla yine konusucam bu konuyu bakalım
Snkakr Tugcetarar aynen görüş ama pek bi çözümü yok gibi. Otururken sırtıma yastık koyuyorum o şekilde daha rahat oluyo başka türlü ağrıyo
Tugcetarar bubirbusra bugün görüştüm doktorla alttan muayne yapti herhangi bir acilma vs yok dedi cocugun kafasi cok asagida oldugu icin agri yapiyomus sirtima ve belime baski yapiyomus resmen cati kemigimde çocuk 30 haftayim bu arada 1600 kilo 40 cm