ezzie Kızlar benim adetime 3 gün kaldı fakat adetle hamilelik belirtileri çok benziyor o yüzden ayırt edemiyorum sizce adet gecikmesinden sonra en büyük hamilelik belirtileri nedir?
Smyye0303 ezzie büyük ihtimal adet gecikmesi olmadan ogrenemiceksin adet belirtilerini dibine kadar yaşayan insanlarda böyle sen en iyisi erken gebelik testi al ve yapmaya başla üç gün kalmış zaten😅
ezzie kbryzb benimde belim çok ağrıyor hatta bazen böyle sızlıyor gibi ama adet önceside oluyo o yüzden karıştıyorum ama bu ağrı bayadır var
ezzie Esradrs şuanda göğüs hassasiyetimde var ama işte dediğim gibi adet önceside olan bişey olduğu için karıştırıyo insan😂
ezzie Gamzegll benimde göğüslerim hep adetlerimden önce ağrır ama çok önceden başladı ağrıları bilmiyorum
gokcemeeric ezzie Erken uyku gelmesi anormal gaz sancısı algı zayıflığı halsizlik birşey yapmak istememek sol yumurtalığıma sanki bir yumru oturmuş gibi birşey yerleşmiş gibi bir ağrı Bendeki belirtiler böyle canım
ezzie gokcemeeric bende normalde her adet göreceğimde sol tarafım ağrırdı zaten anlardım olacağımı ama bu sefer sağ tarafım ağrıyor sol ağrımadı hiç neden bilmiyorum bende
MahurunAnnesi Gögüs hassasiyeti Ateşimin yüksek olmasi 37 üstüydü Sonra sık sık idrara çıkma Adetimin günü geçince dahada belli etti bu belirtiler ☺️
ezzie MahurunAnnesi bakalım bendede var göğüs hassasiyetide işte adetle birlikte olduğu için bilemiyorum
Bibebek MahurunAnnesi ezzie Bende hamileliğin bütün belirtileri olmasına rağmen hatta regl olamıyaşımın üstünden bir aydan baya uzun dönem geçmesine rağmen hangi hastaneye gittiysem beta hgc de gözükmemişti testte de çıkmıyordu çok geç gözüktü kese bazen geç oluşuyor o yüzden baya bekle derim