Humeyra_87 Reyhan_krby88 allah bağışlasın tek yaşlı hamile kendım saniyordum 35 yaşta hamile gördum sevındım❤️❤️
Papatyam63 gokyuzununogrencisii valla artık hayatan bezdim yeter kafam kaldırmıyor rahat bir gunum yok birgün insan gibi dışarı çıktığım yok bir misafirliye gitigim yok durmuyorlar çocukları valla bı buyusunler bende rahat edim
Papatyam63 Kaderss bende çok isterim ama bu hayata ne olacağını insan bilmiyor. Bide din tarafta günah ama ben çok isterim eşimde bişi demiyor yapıyorsan yap diyor.
Papatyam63 Kaderss nasıl güzel ama gelcekten sağlıklı olsunlar ama her evde bir kız evlat olsa ne güzel olur ya işallah benimde kız olur birgün
Papatyam63 SeydaaYlmz çok zor olucak iki küçük aralarind Ayaş farkı çok az Allah güç kuvvet versin inşallah.
Sinemgndg Papatyam63 26 yaşında 2 gebelik ilk gebelik düşükle sonuçlandı şuan 22+2 haftalığım tekrardan oğluşum doğduğunda 27 yaşında olacağım
Alexab Papatyam63 32 yaşındayım 5 yıl bitti evlilikte. İlk gebelik, kız çocuğum olacak inşallah 36. Haftadayım.
seizetheday Papatyam63 27 yaşındayım bi oğlum var 16 aylık 7 aylık da hamileyim kızım olacak hayırlısıyla 3 yıllık evliyim bende Allah olmayanlara versin başka düşünmüyorum
melteW 28 yaşımdayım 7 yıllık evliyim 6 yaşında oğlum var 6 aylık da kız bebeğim olacak inşallah hamileyim
Lavina Papatyam63 28 yaşındayım 3 tane evladım var iki erkek bir kız ben istemiyorum daha rabbim isteyen herkese nasip etsin bana artık nasip etmesin şükür olsun bana yeter sağlıklı olsunlar rabbim can sağlığı versin hepsine zor