Mamacitaa5 MiaBaslck şokdan alıcam bende sanırım diğer marketlerde bir tık daha pahalı oluyor denk gelemiyorum bir türlü 😥😅
Mihrimavi Bebeksianne merhaba ben canped olandan aldım malum farketmişsinizdir depend fiyatları çok yüksek ve bedene göre fiyat değişiyor umarım işimi görür o yüzden yetmese bile ikinciyi alabilirim fiyat performans olursa
Kelebek1_ Bebeksianne kişiye göre değişir kanama sanırım ama bir paket alıp hastane çantasına koy ben şahsen hastane de kullandım devamında evde bir iki gün takmıştım bitirmek için daha rahat oluyor insan o pedlerle ilk günler en azından sonrasında çok azdı kanamam ped kullanmıştım
Basakhilal Bebeksianne valla ben şoktan aldım. Daha doğrusu acil doğum olduğu icin oradan aldırdım. Doğumdan sonra hemşireer giydiriyor daha sonra ben 2 tane daha kullandım. Gerçekten cok büyük rahatlık. Kanamaya bağlı olarak kullanmaya devam edersiniz
Kelebek1_ seyma3737 hastaneler önermez sanmam ama dpend almıştım ben herkes onu kullanıyordu önermişti çokta rahat tam kilot gibi altı pedli diğer markayı bilmiyorum
seyma3737 Kelebek1_ bi arkadaş söylemişti de hastane söylüyor sana alınması getirilmesi gereken şeyleri diye ona depent al demişler o yüzden sordum 😊
poyrazin_annesi28 Arzu343434 depend giyilebilir. Ama lohusa pedi iç camasiriniza yapistiriyosunuz. Kalın ama baya yumuşak bişey
Arzu343434 Kızlar hastaneye sordum en büyük bedeni al giydirirken rahat olur dedi. XXL al dedi. Oda çok büyük olmaz mı.boyum 170 kilom 85 buna göre hangi beden almalıyım
yig Bebeksianne kişiden kişiye değişiyor benim kanama 15gun sürdü normal adet gibi oldu pet kullandım hiç hasta bezi felan gerek kalmadı bende almıştım kullanmadım o yüzden bir paket yeterli duruma göre alırsın
Rulina Bebeksianne ben sleepy nin aldım depend daha kalın ve tahriş yapmış birkaç kişide diye 1 paket 15 li aldım eve geçince düzelmiş oluyormuş sanırım kanama