Ertugrulum busranur66 kolonya siseleri çikolata draje meyve suyu kadeh bardak sebil ve seker tabi bunlarin hepsi özenle suslendi mevlud icin kuran tesbih ve koku dusunuyorm birde ikramlık kutu 🙂 cok cesit seyler var tabi sahsen cope gidecek veya zayi olaxak hicbirseye para vermeyi dogru bulmuyorum benim fikrim 😊
Ceremayel Almira Merhaba pda kokusu için malzemeleri nereden temin ettiniz? Bu arada yazdıklarınız çok güzel ellerinize sağlık☺ Bende kendim bişeyler yapmak istiyorum.
Almira Ceremayel mehmet efendi kahvecisinin sokagina girince yolun sonlarina yakin bir dukkan sisesi kokusu satiliyor ama sıkı pazarlıkcı olun 1 litre koku 20 tane sise dolduruyor daha uygun olsun dersenis litresi 8 liradan kolanyag bile doldura bilirsiniz aradiginiz herseyi bu sokakta bulabilirsiniz begendiginize sevindim tesekkur ederim 😊
Burcuk humaninannesi61 normalde güvendiğim yerler var ama son haftalar memlekette olacağım iÇin ve doktormuş çantaymış belli hazır olmadığı iÇin daha önemli işlerim olacak :/ Doğumdan sonra bakarım fırsat olursa artık. Bir sürü eşya gidecek uçakta sıkıntı olur kim diye burda yaptırmadım .. bakalım belki bu işi bir arkadaş devrederm😎 güzel ve güvenli bulduğunuz İnstagram hesapları olursa paylaşın lütfen. Benim tanıdığım organizasyon şirketi çok fazla çeşit yapmıyor gibime geldi
humaninannesi61 Burcuk Anladım İnşaAllah gönlüne göre olur herşey ve yapma fırsatı bulursunuz😌❣ Yok tek tek yaptırırsınız. Organizatörlere ben de para verip yaptırmadım. Kendim tek tek beğendim. İnşaAllah bigün yapmaya karar verirseniz herkes yardımcı olur burda😌❣
Yahyaaliannesi Benn çikolata yaptırmayı düşünüyorum inşallah. Birde lohusa serbeti. Ve küçük kavanozlardan aldım içine mavi renkli kolonya koymayi planlıyorum. Birde acaba şeker hamurlu kurabiye yapsam mi die düşünüyorum dha karar vermedim kurabiyeye ama 🙈😍
Minamom Bende keceden pembe sacli bebek yaptim magnet olarak 20 adet yeterli diye dusunuyorum gelecek kisileri saydigimda brbek cikolstasi yaptiricam ve o gunde ikramlik birseyler alirlar disardan o kadar
EliFurkan Bende ustunde ayaklar olan kokulu taş yaptim, mika kutu alip icine draje koyup susledim, ahsaptan filler kestirip boyadim, butik kurabiye yaptim, serbet bardaklarini susledim, sadece isimli cikolatalarimiz kaldi 😌😊
MerveTaer Arkadaşlar kokulu taşı evde de yapabilirsiniz youtubede yapılış videosu var malzemeleride gitti gidiyor da görmüştüm
Semahalac Buse_hsgl canım internet üzerinden çok şey araştırdım hatta karar vermiştim ama çikolata için gezerken bir dükkanda gördüm öyle aldım İzmir’de yaşıyorum
Semahalac Ravza1234 keşke fotoğrafını gönderbilsem İzmir’de yaşıyorum çikolata için dolaşırken karşıma çıktı çok hoşuma gitti farklı ve kalıcı olduğu için de tercih ettik.herkes de beğendi
dilaraserdar ben ayıcıklı anahtarlık yaptırıyorum, ismi kutunun üzerinde yazacagı için herkes çöpe atmaz kullanır diye düşündüm .. ayrıca yine üzerinde ayıcık olan kutulu badem şekerlerimiz olacak.. bir de mavi macaron yaptıracagım ama daha erken..
Funda38 Ben mevlüdüne kücük kavanozlarin icine bal koycam süslü kücük biberonlar var onlarada bonibon koycam cocuklar icin , kurabiye , ve miknatisli süs 😂