Saliha2020 kızlar 36+4 ve bebek hareketleri baya azladı 3 gündür bugün doktora gittim Nts cekıldı doktorum muayene ettdı suyun falan normal dedı sancı yok ama kasılmada baya çok var sizde durumlar nasıl panik oldum baya
BirVeraAnnesi35 Saliha2020 benimde 36.haftada bi anda o çok hareketli kızımın hareketleri durdu 2gğn kadar okadar az ve derinden hareket ettiki bende burda post açmıştım hatta. Ama sonra pozisyon değiştirdiğini anladım 2 gün sonra tekrar hareketlendi yerleri çok daraldığı için normal karşılıyorum artık. Sizin dikkat etmeniz gereken uzun süre hiç hareket olmaması
Eda-ekici Saliha2020 Sitres yapma çocuğu etkiler doktor normal diyorsa sıkıntı yok kendini rahatlatmaya bak 🥰
sevaldqn1 Saliha2020 36+5deyim bende aşırı derecede hareketli benimki de resmen elini kolunu dışarı çıkaracak diye korkuyorum zerre uyutmadı gece ara ara kasılmalarım oluyor benim de öyle
Deryagkn Bende seninle aynı günüm günüm belli saatlerinde katılarak hareket ediyor dun kontrolüm vardi tüm günüm hastanede geçti bugün yorgunlukdan pek hareket etmedi aksam az az hareket etmeye başladı doktr normal bu saatten sonra demisti
Saliha2020 BirVeraAnnesi35 inşallah düzlerı ya bi yerede toplaması çok var şu bile koltukda öyle oturuyorum
BirVeraAnnesi35 Saliha2020 düzeliyor düzeliyor merak etmeyin bazen çok sakin oluyorlar anneleri panik yapıyorlar ben ağlamıştım bile neden hareket etmiyor diye sonra hiç durmadı güldürdü bizi ☺️ Bende vişne suyu çok işe yarıyor anında hareketleniyor çok hareket etmezse deneyin bi