mucizem3_ Duygu37 hamdolsun diyelim 36 hafta olduk bu gün anestezi işlemlerim var hastanede sonro doktora görünüm bana artık gün verir benim bebeğin kafası doğum ayina ulaştı ve geçti bile sen nasılsın sende durumlar nasıl bebeğinin sıvısı arttimi azaldı mi
Duygu37 mucizem3_ bebeğin sıvısı sabit geçen ay ile aynı idi bu ay ne oldu bilmiyorum erken mi doğuracaksın eğitim araştırma tam teşekküllü bi hastanede doğum yapsan daha iyi olur sanki inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🤲🏻
mucizem3_ Duygu37 dediğiniz gibi araştırma Hastanesi’nde doğumum olacak inşallah. Dizide maşallah inşallah hep sabit kalır inmez bebeğiniz ameliyat olmak zorunda kalmaz 🤲
Duygu37 mucizem3_ hadi inşallah sağlıkla al kucağına dualarım seninle 🙏🙏🙏 hissetmişim demekki aklıma geldin ☺️
mucizem3_ Duygu37 Allah razı olsun doğum yaptım bebeğim suanlik iyi doktor tetiklerini yapıyor ne zaman verir bilmiyorum şuan yoğun bakım üniteside
mucizem3_ Duygu37 hamdolsun canım benim eve çıktık bebeğim yanımda şuan takip ediyoruz kafa boyutu büyücek mi die ameliyat olmadı takipte şuan çıkardılar bizi . Dua et sende bol bol sende Allahin izniyle senin bebeğin de iyi olacak
Duygu37 mucizem3_ inşallah iyi olcak canım dua ediyorum 🙏 anormal derecede büyüklük var mı ultrasonda ölçtükleri kadar mı kaç cm doğdu kafası
mucizem3_ Duygu37 ileri derece değil benimki doktor hamilelikte ağır hidrosefali teşhisini koymuştu . Doğumdan sonra çocuk doktoru beyin cerrahi hidrosefali olarak değiştirmiş teşhisini yani hafif olarak
Duygu37 mucizem3_ çok sevindim canım inşallah hiç bir şeyi yok kuzucuğun bebeğini sana bağışlasın rabbim musmutlu zamanlar diliyorum size ❤️