ardengunes Melekbebek01 bizde 37 yi göremedik😍 35+5te doğduk 2830 … 21 günlük olduk şuan gaz çıkartmaya calisiyorum🥰💕🌸
Minigiim-vebenn52 [silindi] hayırlı olsun küvezde kalma durumu oldu mu ve niçin erken doğum yaptınız acaba şey benim de suan bi risk olabilir de o yüzden on gün sonra kontrolde belli olacak sanırım 🌸
Ebrulikk [silindi] ben 35 haftalık gebeyim doktorum bugün zayıf erken doğum olabilr suyu azalıyor dedi bebeğiniz nasıl durumu kuveze kattilaf mi benimde 36 37 gibi alınabilir bilgi verir misiniz canım sıkıldı baya 🙏🥲
[silindi] Minigiim-vebenn52 merhaba bizim kız karnım da boynuna 3 tur kordon doladığı için acil sezeryana alındım küvez de kalmadı canım
Melekbebek01 8mucizem8 bebek için büyük dedimi benim.doktor büyük şeker olabilir dedi aynı haftada aynı kiloda sayiliriz
Nrmrv [silindi] muayene de mi gördün peki kordon dolandığını . Yoksa hareketlerinde azalma vs mi oldu gittin canım ?
Meeryem Ebrulikk banada bebegim kucuk denildi gobek cevresi kucukmus yatis verdiler bgn sabah dogumum olucak
ardengunes Beyzanury1234 2 saat gözlem altında tuttular sonra yanıma getirdiler kalmadı yani bebekten bebeğe değişiyor aslında iyi düşünün iyi olsun 😊🤍🩷