Nslhngncn susaMom_ @Melissa_61 acaba memnun kaldınız mı Melike hanımdan bende bugün doğum paketi aldım Melike hanımı seçtim henüz muayene olmadım hiç
Feryes Elayf06 Ankara hrs kadın hastanesi var hastane temiz ben yurt dışindayim Türkiye’ye geldikçe ona gidiyorum kontrole muayene için de 300 TL gibi cüzi bir miktar ödedim kan tahlili vs dahil. İnternetten de araştırabilirsiniz
MihribanErdem Feryes ben de hrs kadın hastanesi Ankara’ya gidiyorum ama 850 tl muayene ücreti ödüyorum acaba tamamlayıcı sağlık sigortası mı var sizin o yüzden mi fiyat farkı oluyor
Havvaaaa123 Çukurambar koruya gidiyorum doktorum da gerçekten çok ilgili ve asla emin olmadan bişey söylemiyor net değilse her şeyi araştırıp daha sonra anlatıyor Op.Dr İpek Ulu Kasım sonu doğum paketi için de 33 bin tl yaptırdık
Melissa_61 susaMom_ bence bilgili bi doktor sen sormadan herşeyi söylüyor anlatıyor bakalım doğum nasıl olcak 37. Haftadayım az kaldı
susaMom_ Melissa_61 Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinn ben daha başındayım 10 haftalık paket satın almayı düşünüyorum ama erken mi emin olamıyorum
Melissa_61 susaMom_ amin inşallah hepimiz için, ben kalp atışını duyduğumda aldım paketi canım bişey olursa Allah göstermesin zaten gereğini yapıyorlar paketle ilgili
tugcesakzci susaMom_ paketinizi alın 15 Aralık’ta lokman hekime zam var ben de lokman hekim özgül hoca takipliyim melike hanımı istemiştim ilk önce bir şekilde sezaryene yönlendirdiğini söyledi takipli hastaları ve lokman hekim de çalışan arkadaşım. Güler yüzlü bir hoca evet ama normal doğum yanlısı olduğundan özgül hocayı seçtim bilginiz olsun
susaMom_ Melissa_61 teşekkür ederim canım bende bunu soracaktım artık hayırlısı olsun diyelim oraya gidince sormayı unuttum 2 hafta sonrası için çağırdı 2li tarama için o zaman tekrardan sorarım 🙏
Nslhngncn susaMom_ merhaba ben geçen sene bu zamanlar yine lokman hekimden paket almıştım sizin gibi 10 haftaliktim. Ocak ayında 13 haftalikken ikili tarama ve ilk muayene için gittiğimde malesef bebegimin kalp atışı durmuştu kürtaj olmak zorunda kaldım. Doğum paketini de muayene ücretini düşüp iade ettiler sorun olmadı hiçbir şekilde.
Nslhngncn susaMom_ çok teşekkür ederim 🌸 bir kızım var 4 yaşında kürtajdan 7 ay sonra tekrar hamile kaldım şuan 22 haftalik olduk çok şükür Rabbim hiçbir anneye yaşatmasın gerçekten isteyen herkese sağlıkla sihhatle bebek nasip etsin inşallah 🙏🥰
Bbuusra Elayf06 Ben Çukurambar Koru’ya gidiyorum. Mayıs ayında paket almıştım. Çokta memnunum. Bir şey olsa doktoruma yazıyorum ona göre açıklama yapıyor. Ne yapmam gerektiğini söylüyor.