Selcen06 mnkcvcv asla önermem. Doktorları yeni mezun. 3-4 bölüm dışında doktor yok klinik gibi biyer. Hiç sorunsuz gebelik geçireceğinizi düşünüyorsanız ve bütçeniz darsa gidilir. Yoksa uzak durun.
Can_Cansu mnkcvcv etimesgut a life öneririm doktorları çok ilgili personel aynı şekilde ben oraya gidiyorum memnunum
wintersun mnkcvcv Canım ben Sincan Koru Hastanesi’ne gidiyorum Levent Sevinç doktorum ve çok çok ilgili biri ben çok memnunum
ilkine-hamile Can_Cansu hangi hocaya gidiyorsunuz. Ben de ya korudan iyi bir doktor tercih edeceğim ya da dediğiniz yerden 🧐
Can_Cansu Beyzanury1234 ben paket aldım canım sadece doğumu bilmiyorum ama aradığinda yardımcı oluyorlar
Yase11 Beyzanury1234 ben bugün sadece sezeryan doğum olcam 13.750 doğum 2 bin lira da kan tahlilleri falan tuttu
Bburrcu Beyzanury1234 sadece doğum 13 bin küsür demişlerdi paket daha uygun mantıkkı geldı bana alife için söylüyorum
Can_Cansu Beyzanury1234 20. Haftadan sonra olan 2.paketi aldım 17.500 tam dogum paketi de 19 bin civarıydı 1 ay önce değisti mi bilmiyorum
Birceliiiii Ben doğum paketimi ordan aldım kadriye hocadaydım ama doğulan hocaya geçiş yaptım memnunum doğukan hoca bilgili ve iyi bir doktor bence
Coo Yase11 canım fiyatı önceden mi anlaştın yeni mi anlaşıp ödedin. Bana 1 hafta önce daha yüksek söylediler
Simge_celen_ozyildiz_ mnkcvcv sorunlu ve riskli gebelikleri asla kabul etmiyorlar ben orada başladım paket alacakken riskler çıktı sonrasında başka bir klinik de başladım hastane olarak yetersiz tam teşekküllü değil maalesef