Elifevrenoz Selam kızlar öncelikle dün bol bol hurma yedim yaklaşık 1 saat spor yaptım ilk defa eğildim kalktım falan derken bu sabah adet sancısı çok hafif ve su sızması yaşadım 🙈😂 biraz suyum geldi ama sancım henüz yok duşa girdim kahvaltımı yaptım hastaneye geldim 12 gibi daha maalesef 1 cm açılma ama su sızdığı için yatış verdiler şuan nst ye bağlıyım ama hala sancım yok 🙈 su ufak ufak sızmaya devam ediyor şu lohusa külotları harika onlardan giydim hemen bakalım bu gece ye kdr bebişim gelir heralde bu arada tam 39 haftalığım ☺️ İyi dileklerinizi bekliyorum 😳🙏😬
Deletedmom411 Elifevrenoz Allah sağlıkla kavuştursun inşallah, Allahım kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır 🙏
Gmzort Elifevrenoz merhabalar gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah . Bu arada devlette mi doğurdunuz özelde mi ? Benimde bir gün olacak neredeyse su sızıyor sabah giderim diye düşündüm .
MeltemmB Allahım sağ Salim kavuştursun yavruna. Benimde çok ağır geçiyor hamileliğim. Ağrılarım çok ve doğumdanda korkuyorum. Bana dua edermisin 😞 sancı anında dualar kabul olurmuş . Kolay doğumumun olması için 💕❤️
Elifevrenoz Hepinize çok teşekür ederim dualarım sizinle sağ salim kavuştuk biraz uzun sürdü açılmam ama olsun o kadar güzel ki 😍😍 sizlerede sağ salim bir solukta doğumlar dilerim ❤️❤️🌹
Krm Elifevrenoz ya gözün aydın Allah bağışlasın bebeğini doğum hikayeni de bekliyoruz o zaman 😊 sağlıkla kal
Nur93 Canim normal dogummu oldun . Rabbim uzun omurlu hayirli evlat olmasini nasip.etsin. gozunuz aydin
Elifevrenoz Hepinize teşekür ederim evet normal doğum oldu biraz uzun sürdü suyum sabah 9 da geldi çünkü bebişim gece 11 de geldi ❤️❤️ Edirne de doğum yaptım ben özel hastane ama malum küçük yerlerde öyle hastaneler arası büyük farklar yok herkese sağ salim bebişlerini kucaklarına almayı diliyorum 🙏🙏🌹