newmomB Ovulasyonla yumurtlama takibi yapan bayanlar, yumurtlama günü sonrası kaç gün sonra çift çiZgiyi testte gördünüz ??? Bir de normal gebelik testi mi erken gebelik testi mi yoksa kandan mı gördünüz??? 😌😌😌
Bittersweet newmomB eczaneden aldigim idrsr testiyle adetime 1 gün kala yaptim sabahki ilk idrarimla pozitif cikti . Döllenmeden 14 gün sonra yani
Rojinn newmomB regl den 6 Gün önce yaptım gölge gibi ikinci çizgi çıktı.Ovülasyon testindede net iki çizgi çıktı. Yine beklemek istedim 3 gün kala erken gebelik testinde net çift çizgi Çıktı bir gün geçinkince kana baktırdım 1016 hcg çıktı
Anacsevgidolumelek newmomB ben 3 gun sonra yaptim. Adet tarihim 25idi 28inde olmayinca test yapmistim.
ayguntugce Ben ovulasyonla degil kendim takip ettim . Ve bugun 6 gun oldu hala adet olmadim 6 gun geciktim. Dun kan verdim negatif cikti. Doktor gec dollenme olabilir bikac gun daha bekle tekrar test yap dedi. Bakalim bekliyorum.
Ilkheyecanim newmomB adetime 3 gün kala erken gebelik testi yaptım onda çıkmıştı adet günümdede normal gebelik testi yaptım ondada çıkınca kan vermiştim
newmomB Ilkheyecanim değeriniz kaç çıkmıştı peki bir de normal gebelik testinde gördüğünüz zaman yumurtlamadan sonra kaçıncı gündü
Anacsevgidolumelek newmomB 15 gun sonrasina denk geliyor diye tahmin ediyorum canim aslinda annem bana adet olmazsan 2 hafta bekle oyle test yap derdi ben 2 hafta bekleyemedim tabi :)
Mevaninannesiii newmomB adetim 6 gün geçmişti canım gittim değerim 300 kusuratlı çıktı ultrasonda görünmez dedi doktor. Bi hafta sonra yine kan ver değerin 4000 üstü olunca gel dedi tekrar yaptığımda 6000 küsurattı gittim ama minicikti🤗🤗