LavinsMom Koltuk altında pişik olan varmıı? Sol kolumun altı pişik olmuş. Kaşınıyor ve yanıyor resmen. Baktım bugun bide kizarmış soyulmuş gibi . Galiba hep soluma yattığım için olmuş. bebek pudrası kullandım ama tahriş etdi daha da. Bu durumu yaşayan var mı?
LavinsMom Yaa neden ailevi sorunlara falan giybete hemen yazilir boyle durumlarda sanki gorunmez oluyor postlar
elifsen Sağlık ile ilgili olunca insanlar fikir sunarken defalarca düşünüyor doğal olarak.eczaneden mavi hematen alın sürün hemen
LavinsMom elifsen hamilelikte cok oluyormus okudum goguste kasikta ya koltukaltinda. yani kimsenin basina gelmedi mi acaba ondan. Daha da kotu yapmaz dimi. Pudra cok kotu yapti bu saatte de doktor aranmazki.
elifsen LavinsMom pudra sağlıksız zaten ve gereksiz bir ürün. Hematen mavi olan, pişik için bebeklerde bile kullanılan bir merhem. Ben kızımda da kendimde de kullanıyorum. Zararlı kimyasal da yok içinde. Sağlık ocağında bile yazılıyor
Eylulpera Hamileyken iyi gelir mi bilmiyorum yanlış da yönlendirmek istemem annemin göğüs altında sürekli pişik oluyordu sudocrem kullanınca ve mavi tüp hametan kullanınca geçiyor..