Eda-ekici İlk çocuğuma hamileyim. Bugün 39 haftalık olduk. 2 gündür alt bölgemde çok acı şekilde baskı hissediyorum nedenini bilen var mı ? Doğum belirtisi mi?
Ezgikrgz Eda-ekici 36. Haftamdayım aynı şekilde öyleyim hatta bugün lekelenmem de oldu doktora gittim sancı açılma vs yok ama bebek başı aşağıda doğuma hazırlanıyor diye dedi doktorum bana da🙏🏻🌸
Papatyam28 Eda-ekici canım benimde 39+4de öyle olmuştu iki gün sonra doğum yaptım doğuma hazırlıklı ol her an gelebilir🥰
aaallegraa Bbkanne merhaba günümüz aynı tanışalım mı :) nasıl hissediyorsun normal mi ilerliyor doğum süreci
ecembugra53 Eda-ekici gayet normal canım baslı olacak ondan kacamazsın seni rahatsız ediyor işte 😀 dürtüyor annesi
ecembugra53 Eda-ekici 😅😀 actır o annesi benim oğlumda oyleydi inan suan 2. ye hamileyüm bu bakalım nasıl olucak 🙂
Nuraslanklc Eda-ekici o zaman sıkıntı yok ama bebek baskı yapmaya başlamış demekki gelmeye calisiyordur
Bbbb0000 37 deyim bende de aynı şekilde özellikle yürürken oluyor, doktorum doğuma hazırlık olduğunu söyledi 🫶🏻