gamzecgr Mercimeek bulaşık tableti direk makine içine deterjan gözüne de toz deterjana bir de çamaşır sodası karistiyoruz bembeyazz oluyor
Canann1601 Mercimeek kayinvalidemden duydum geçen denendi onaylandı. Bulaşık tabletini atıyor kazanın içine deterjan yerine de toz deterjan ve çamaşır sodası.. kar gibi oluyor perdeler mutlaka deneyin derim
Alexab Mercimeek perde için soda/deterjan. Beyaz çamaşırlar için rossmanın beyaz peçeteleri var ondan koyuyorum. Beyaz oluyor.
Ogretmenanne- Karbonat , sirke , bulaşık makinası parlatıcısı , nöron deterjan 🙈 ama ciddi efsane bembeyaz oluyor 😄
aslhnkrts9 Ben rossmandan bi toz almıştım ama tül tozu gibş değil parlatmak içindi galiba beyazlara falan da kullanılıyordu onla yıkıyorum genelde ben
42Cey34 Doğuma az kaldı diye annem gelip yıkayacak benim perdeleri canım annem Allah başımızdan eksik etmesin 🤭🤭🫠 bilmiyorum o yüzden öğreneyim okuyup
anneyimmbennn Mercimeek ben perdeyi bir gece önceden sıcak suya yatırıyorum suyun içine de biraz Omo koyuyorum sabaha kadar tozunu pisini atıyor makineye bir şey koymuyorum bozulur diye sabah da yıkıyorum makinede bembeyaz oluyor
Mercimeek anneyimmbennn kız gel buraya perdem kırış kırış oldu ütü de yapamadım ağırlaştım diye de ütü yapmadım Allah senin hayrını versin emi 😂
anapanda12 Mercimeek kabartma tozu ve bir kaç kaşık soda birde bulaşık Makinesi tableti şu BİM’in bird makinesi varya onun gibi olanlardan