payidar ElaEge Hayır henüz öğrenmedim çünkü benim daha 9 haftalık 🌸 Sağlıkla doğsun prensess 🫶🏻🫶🏻 kaçıncı haftada öğrendiniz ?
iremb01-94 Leyladua Benim doğum tarihim: 16.05.2001 Eşimin doğum tarihi:16.11.1994 SAT:24.08.2023 Banada bakar mısınız?
ElaEge payidar tam 12. Haftada öğrendik çünkü yerinde durmuyor ve hep yatıyor bacaklar havada sağlıkla gelsinlerde bu işin tuzu biberi az kalmış sizinde gönlünüze göre olsun🩷🩷
payidar ElaEge Çin takvimi kız burası erkek diyor kese kız kesesiymiş 🤭 Gönlümden geçen kız 🥹 Ama yeterki sağlıklı olsun minik bir erkek daha gelirse üç erkeğin tek prensesi olacağım çok heyecanlı 🥳 Teşekkür ederimm 😘
Zmra-13 Leyladua Benim=16.07.1998 Son adet tarihi=30.10.2023 Bi kızım var rabbim kız evladın sevincini yaşattı inşallah bitanede oğlum olur sağlıkla alırız inşallah evlatlarımızı kucağımıza
payidar ElaEge benim döllenme tarihi ekimin 5inden sonra kız diyor ama sat 22 eylül geç döllenme olduğu için sat 2 ekim dedi doktor . Neye göre hesaplanacak bilemedim🤓 hayırlısı sağlıklısı olsun diyelim 🙏🏻
ElaEge Zmra-13 internetten bakmıstım bende kan sayımı cinsiyet hesaplama yazmıstım eşinin dogum günü senin doğum günün yaşına göre kan yenilenmeden hesaplıyo