a-a-my-h_dmr Smye Canım benim yengem ona gidiyor 3. Gebeliği ve hepsinde ona gitti çok memnun 3 ünüde normal doğum yaptırdı
Yasmnnn Şükran doğru ve fuat demir aynı hastanedeler aynı koridor brnim doktorum fuat demir. Ve ne zaman gitsem şükran doğrunun hastaları da hep çok oluyor. Ama bir o kadar da memnun olmayanları duydum ben
Smye Yasmnnn evet çok karasız kaldım yorumlarda kimi anne gibi davrandı doğumum çok güzel gecti kimi üslubu o kadar kötü ki şeklinde
a-a-my-h_dmr Smye Yengem çok kibar olduğunu söylüyor.Hatta ilk çocuklarını kızlarım diye severmiş.Yani gayet ilgili ve nazik olduğunu söylüyor
a-a-my-h_dmr Şahsen ben kendim Hacer Yavşan'a gidiyorum. Çok memnunum çok yumuşak bir üslubu var . Sekreterleri de çok yumuşak ve ilgililer kendisi gibi. Ben en başından beri ona gidiyorum.şimdi 34 haftalığım Aklıma takılan herşeyi rahatça sorup anlayacağım şekilde cevaplar alıyorum kendisinden.
Smye a-a-my-h_dmr bende Hacer hanıma gidiyorum aslında 16 dan beri de Doğum yaklaştıkça Büyükşehir beni korkutuyor
Btl-42 Smye doğumumu orda yaptım 8 ay önce ebeleri çok çok iyi ama oğlumun doğumda köprücük kemikleri kırılmıştı ve ilgili birini bulamadık sonrasında
Smye a-a-my-h_dmr hastane olarak yetersiz ya yenidoğan ünitesi vs yok Hacer hanım çok hoş ilgisi bilgisi evet güzel ama hastane yetersiz bide şikayet varda bi önüz takılması gördüm Oda aklıma takıldı