Masalll_26 Kizlar bişi sorcam ya 7 haftaligiz ama kalcamin hemen üstü o kemik varya belim çok ağrıyor ya yataktan kalkarken hele nasıl aciyor cok yavaş kalkıyorum sizde varmı bu ağrı normalmi
Bburrcu Masalll_26 10+4 olduk ama hâlâ var bende o agrı bel ve bacak agrısı bende fıtıkda var bıde nasıl geçecek bilmiyorum önerısı olan varsa yazar belkı geçmiş olsun canım
Serendipity16 Masalll_26 eğer önceden de çok beli ağrıyan biriyseniz maalesef geçmiyor 12. Haftaya girdim ben yatıp dinlensem bile aynı biraz magnezyum hafifletiyor doktorunuzdan isteyebilirsiniz
Busragoker 40 haftalık oldum bugün yarın doğuracağım ilk günden beri var o ağrılar asla geçmedi ben de
Serendipity16 Bburrcu bende 12. Haftaya girdim bende de fıtık var seni çok iyi anlıyorum biraz magnezyum hafifletiyor ama biraz fazla ayakta kalsam hatta biraz fazla otursam bile ağrıyor bir çözüm bulamadım bende 😢
Bburrcu Serendipity16 evet canım magnezyum kullanıyorum da yınede işte aşlah yardımcımız olsun valla bel bıtıyo baş çıkıyo baş bitiyo miğde çıkıyo o bıtıyo tansıyon isyan etmıyorum tatlı telaşta yınede insanı zorluyo sayılı günler çabuk geçer umarım
Serendipity16 Bburrcu evet ya çok şükür mide bulantım falan yok benim onun dışında çoğu şey var dediğiniz gibi zor ama tatlı süreç inşallah sağlıkla kucağımıza alırız