yarencaliskan Kızlar 29 haftalık olduk hala kız ismi bulamadık aklımızda bir isimde yok lütfen bana anlamı güzel kız isimleri önerin 😀
Damlaalyz yarencaliskan Ben Eflin koyacaktim daha yenilerde Nare ismini keşfettim 2 gün falan oldu çok hoşuma gitti Eflin nare koymayı düşünüyorum anlamı da güç, dirençli anlamına geliyor
gokyuzununogrencisii Nesfur41 benim listesi yazmışsın 😂😂 ilk kızımin ismi Defne Ebrar 🌸 şimdi ise Eylül düşünüyorum 💜
Nesfur41 gokyuzununogrencisii Benim de kızım olucak inşallah defneye çok içim ısındı ama daha karar veremedk tabi 😂 Allah bağışlasın evlatlarınızı isimleri gibi güzel ömürleri olsun inşallahhh 🌸🌸
Gixemm yarencaliskan bende kız ismi bakmıyorum 20 haftalık olduk neva ve Lilya beğendim ama eşim istemiyorum Lilya çok sevdim aslında zambak çiçeği saflık ve temizlik demek ❤️
Sinemgndg yarencaliskan Kızım Olsaydı ( Serra - Ecrin - Zümra ) Bunlardan bir tanesi olurdu hepsinin anlamı da çok güzel ♥️
Mmnj yarencaliskan 34 haftalık oldum 20 gün sonra doğum günü gerceklescek gün vercek dr hala ortada net bir isim yok ahsen lina, aden lina aklmdan ahsen ismi cıkmıyor napcm nasıl karar vercez belki bambaşka isim bulcaz 🤣 sen yine erkn daha
yarencaliskan Mmnj 😀😀😀 ya hediyelik kapı süsü falan yaptırcam yoksa kasmam onlarda 1 ayda oluyor sezeryan olacağı için ne zaman alır doktor belli değil sıkıntı yapıyorum