ilkheyecanim96 Cansuyca bacak arasını net gördüler mi 17de gittim erken dediler ya üf bende merak ediyorum özele mi gittin hayırlı olsun bu arada
busduuk1914 Cansuyca ay deme ya yarına 20 kişi organize ettim kshzkajsjdksn hayırlı olsun oğluşunnn sağlıkla gelsin 😍😍😍
Cansuyca Arkadaşlar ülkece rahatlayalım bebeğim erkekmiş çin takvimi makvimi doğru çıktı Allah ıslah etsin 😂😂😂😂
ilkheyecanim96 Cansuyca Çin takvimine nasıl bakılıyor 27 yaş temmuzda son adet gebelik ağustosta da olmuş olabilir
Cansuyca ilkheyecanim96 evet doktorum %90 eminim dedi özele takipliyim ben teşekkür ederim darısıı sanaaa hayırlı şekilde 🌸🥰
Cansuyca ilkheyecanim96 internete yaz ordan bak . Gebe kalma tarihin adetinden sonrada olsa son adet tarihini baza alıyorlar yani her halükarda son adet tarihine bakman lazım
Cansuyca busduuk1914 şu an evin her yeri boya ve yeni temizlemiştim .. halım bile battı yıkamaya vericem altına her şeyi sermeme rağmen euwhwjeh neyse bir kere oluyor önemli değil tadını çıkar 🥰 bizede haber vermeyi unutmaaaa 🫣
busduuk1914 Cansuyca ayyyy boya leşşşş gibi bişeydi ama çok eğlenceli oldu ya. Veeeee bi oğluş da bize geliyoooo 😍