Emirmerve Cansuyca Merhaba ben dayanamayıp özel bı hastaneye gittim orda bebeğimin 15+5 ve erkek olduğunu öğrendim yazamadan edemedim. Darısı basiniza
Cansuyca superstar_00 gerçekten kız diyenleri görünce o kadar seviniyorum ki çünkü herkes erkek diyo herkes 🥺
Cansuyca Yani hayırlı sağlıklı olsun tabikiii ama herkesin gönlünde vardır bir şey benimki kızdan yana yanlış anlaşılmasın 🫣🤭
FatSon9993 Cansuyca canım birsey soracağım ultrason da karından bakıyorsa sağdan mı bakıyor soldan mı
Cansuyca FatSon9993 ay ona hiç dikkat etmedim ne desem yalan olur şu an direk bebeğin ekranına odaklanıyorum hiç bakmadım ona 🥺
Mommy15 @Cansuyca 20 haftalık olduk bugün 😂😂 herkes öyle söylüyor ama bakalım haftaya perşembe detaylıda öğrenicez gerçekten böyle bir şey doğrumuymuş 😂
busduuk1914 Cansuyca cumartesi cinsiyet partisi yapacağız 😂😂😂 ama öğrenince haber ederim çok heyecanlııııı 😍
Cansuyca busduuk1914 ay bizde yarın akşam eşimle kendi aramızda yapacağız boyalı öğrenme varya görmüşsünüzdür 🫣 ben cumartesiye kadar dayanamam yanımda arkadaşımı götürcem öğrenecek onu bile darlarım belki akşama kadar 😂😂😂
FatSon9993 Cansuyca normalde diyorlar sağ dan kontrol ediyorsa erkek soldan ediyorsa kız nekadar doğru bilmiyorum da benim hareket falan sağda sağdan kontrol etti gittim de de😂😂