Kelebeekkkk Kızlar 9+3 sürekli alt karnımda kasıklarda ara ara bazen sancı oluyor benim gibi olan var mı sizde nasıl gidiyor çok şükğr fazla mide bulantım olmuyor ama çok fazla hızlı kilo aldım 🥺hayırlısyla kucağıma alayımda kilo sonrada verim
Myrtle Kelebeekkkk benimde 12 haftalik. 9 haftalikken aynisini yasiyordum. Kiloyu da fazla almistim. 10 dan sonra mide bulantilarim basladi :(
Tgbclk Kelebeekkkk bende 9+3 ün canım bendede sancı oluyor ya dediğiniz gibi inşallah kötü bir durum değildir
Merveakin54 Kelebeekkkk benim 8 haftalık benimde kasıklarımda karnimda ağrı oluyor mide bulantısı bende bu aralar fazla oluyor 2 kilo verdim hatta
esya59 Kelebeekkkk merhaba, adet sancısı gibi yerleşme ağrısı oluyor normal bir durum ben de korkmuştum başlarda iki üç ay falan oldu
eyy Kelebeekkkk ayy tam olarak ben de bunu yaşıyorum hatta şimdi araştırmaya başlamıştım normal deniliyor ama inş kötü bi şey yoktur karnımın altı ve kasıklarımda ara ara sızlama değişik bi ağrı şeklinde 🥹 ve mide bulantım da çok benim kusuyorum genelde hiç kilo almadım
Musemma06 Gayet normal o haftalarda zamanla azalabilir Bi anda kesilebilir benim Bi anda kesilmişti çok korkmuştum hiç kesilmeyede bilir adet ağrısı gibi ağrı, kuyruk sokumunda ağrı bunlar çok normal