alynozds bsra4213 Benim daha bugün önüme çıktı kocanın adıyla lokma döktürmek seni seviyorum falan yazdırmak hoşuma gitti yakın zamanda özel gün yok ama aklımda kaldı belki jest olarak yapabilirim
Tugceliko-19 bsra4213 10 tane helyumlu balon al uçlarına resimlerini koy mumlar pasta loş ortam arkada müzik süslen püslen o zaman başka yapılacak hiiiiiç bi şey yok çünkü😂
bsra4213 Tugceliko-19 ayyy şakaa bu çok iyi yatak odamıza yaparım hediyesini de alır hallederim çok güzle
Esracmmm bsra4213 ben genelde evi mumlarla doldururum o gelmeden yemek masa hazırlarım özellikle sevdiği bişey giyerim anısı olan parfüm falan hediyeye gelince bence süpriz mantıklı yeterli geliyo bana hediyeyi biz birlikte seçiyoruz
Gamzeramo bsra4213 neye ihtiyaci varsa onu alirim pantolon yada ayakkabi kazak yada gömlek parfüm vs oda bana ayni şekilde
AslanKadini bsra4213 açıkçası hiçbir sey😅😅 adam istemiyor bende almıyorum .. pasta ile kutlayıp geçiyoruz.. Bu yıl ki hediyesi oğlu oldu yeter artar bile 💙😀
Tugceliko-19 bsra4213 yani hem romantik hem de minimal bi şey çok abartıya gerek yok anlamaz zaten erkek milleti 😂
Azize64 bsra4213 Geçen sene bardak yaptırmıştım üzerine aile fotoğrafımız vardı ve yazı yazdırmıştım seni seviyorum diye normalde bardak siyah ama içine sıcak bişey koyduğun zaman resim belli oluyor