M-Y2020 MUSU21 pansuman felan yapılmıyor yani ben ilkinde yapmadim hiç temiz tuttum yumuşak bezle ter olunca kuruladim
Gozdecaner MUSU21 pansuman yapılmıyor genelde estetik dikişti benimki hiç pansuman yapılmadı doktor bandı açtıktan sonra zaten duş aldıktan sonra güzel kurula dedi sadece temiz tut dedi enfeksiyon vs yoksa baticonada gerek duymuyorlar kuruyup düşüyor
Yazmelegi_ MUSU21 estetik dikişti eve geldikten 1 gun sonra duş aldım su geçirmez bant ile ondan sonra her duştan sonra yani 1 ay kadar kurulayıp pansuman yaptım
Semra-gulec MUSU21 ilk doğumumda yapıştırma mı estetik mi ne yapmışlardı bilmiyorum hiç ip falan bişey yoktu sadece krem vermişti krem sürüp sargı bezli bant yapıştırıyorduk başka bişey yok
Nurr_22_22 MUSU21 ilk 3 gün su geçirmez bant vardı sonra doktor çağırdı nasıl pansuman yapacağımı gösterdi iyileşene kadar yara yeri kendim yaptım pamuğa batikoj dökup hafif bastırma hareketiyle sürdüm
_tuuggcce_ Bence göğüs pompası şart. Sütün yoksa sağarken çoğaltılabilir. Eğer sütün fazla ise de sağarak boşatılabilir. En ufak örneği da dışarı çıkman lazım bebeğini birine emanet edeceksin sütünü sağ bırak